• 瀏覽: 38,139
  • 回覆: 55
  • 追帖: 1
話說仲有半年約,續約部就打黎叫我續約,先話見到我自己駁 router 就問我屋企 WiFi 快唔快 ,係咪 WiFi 6 (想叫我租 router ),我話剛換小米 AX3600 router  係 WiFi 6 黎!之後就入正題話續約 24 個月,月費 $138! 我聽到後話討論區有人做到唔駛 $100 一個月喎,佢就話無可能做到呢個價..... 。 咁我就話況且仲有半年約,睇下到時點先囉唔使咁急

熱賣及精選
公營房屋先至可以低過100

138咪已經算平囉,你講果個價應該公屋先做到

引用:
原帖由 wkkenneth 於 2020-11-26 02:16 PM 發表

138咪已經算平囉,你講果個價應該公屋先做到
我係公屋 , 用緊呢個 plan , 仲有半年約.....

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2020-11-26 04:42 PM 發表

我係公屋 , 用緊呢個 plan , 仲有半年約.....

呢個真係好抵

引用:
原帖由 timlee673 於 2020-11-26 01:05 PM 發表

公營房屋先至可以低過100
唔識唔好亂噏,本人私樓續約平均每月$9x

剛客服打黎講
12月pccw續約
PLAN A
A. 續約: 公屋續約
B.合約期: 24個月
C.服務: 1000mb
D.平均月費: $168+Club point 6500($1200coupon) +(氣炸鍋/吸塵機)

PLAN B
A. 續約: 公屋續約
B.合約期: 24個月
C.服務: 1000mb
D.平均月費: $158+Club point 6500($1200coupon)

重貴過我而家的合約--

1. 98x30 + 3600 Club Points ($800 coupon)
2. 158x24 + 9000 Club Points ($2000 coupon) + (氣炸鍋/吸塵機)

最後選了1 :
A.新約/續約:  居屋續約
B.合約期:     30個月
C.生效:      12-2020
D.服務:      1000mb
E.平均月費:  $71.3
D個係網上D人講的價

引用:
原帖由 steven749 於 2020-11-26 07:28 PM 發表

1. 98x30 + 3600 Club Points ($800 coupon)
2. 158x24 + 9000 Club Points ($2000 coupon) + (氣炸鍋/吸塵機)

最後選了1 :
A.新約/續約:  居屋續約
B.合約期:     30個月
C.生效:      12-2020
D.服務:      1000mb
E.平均月費:  $71.3
D ...

如果佢開呢個 offer 我立即接受啊!
可能要等下年交左 cut form 先有

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2020-11-27 10:36 AM 發表

如果佢開呢個 offer 我立即接受啊!
可能要等下年交左 cut form 先有
剛剛直接開plan1 ,最後佢傾左陣就比左我😂😂
最衰現金卷唔比多我😂😂

引用:
原帖由 steven749 於 2020-11-27 11:18 AM 發表

剛剛直接開plan1 ,最後佢傾左陣就比左我😂😂
最衰現金卷唔比多我😂😂
有冇send cut form?

引用:
原帖由 howevera 於 2020-12-1 10:22 PM 發表

有冇send cut form?
無呀,直接講啲個plan,之後就話有啲個優惠,但我媽朋友唔比簽啲個優惠

最平聽過98

引用:
原帖由 shingfaipang 於 2020-12-2 12:03 AM 發表

最平聽過98
5知重有無最平XDDD

引用:
原帖由 steven749 於 2020-12-3 01:05 AM 發表

5知重有無最平XDDD
98 可以接受啦 , 仲未計 $800 Coupon 喎

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]