• 瀏覽: 31,692
  • 回覆: 35
  • 追帖: 3
仲有兩個月到期

熱賣及精選
引用:
原帖由 danlee001 於 2020-9-17 01:08 PM 發表

仲有兩個月到期
同問, 我下年年頭先到期, 佢依家就打電話俾我, 仲話唔覆佢10月就會自動續約

想問100M 或500M + MYTVSUPER 平既話可以幾錢到

引用:
原帖由 天恩圓夢 於 2020-9-17 01:36 PM 發表

同問, 我下年年頭先到期, 佢依家就打電話俾我, 仲話唔覆佢10月就會自動續約

想問100M 或500M + MYTVSUPER 平既話可以幾錢到
乜宜家仲有自動續約呢d扑街野

周公恐懼流言日,王莽謙恭未篡時。
向使當初身便死,一生真偽覆誰知?

政治家為人民謀福祉,政棍為自己謀福祉
同問,都係一月合約完,宜家叫我續, 239蚊一個月,包固網電話,但得100M,頂佢

引用:
原帖由 aangusllam 於 2020-9-17 04:16 PM 發表

同問,都係一月合約完,宜家叫我續, 239蚊一個月,包固網電話,但得100M,頂佢
呢個價完全離哂地喎......

引用:
原帖由 aangusllam 於 2020-9-17 04:16 PM 發表

一模一樣, 都係100M, 仲話送咩IDD 同三人會議, 要2XX

唔好諗續約
直接睇下CMHK/SMT幾錢
邊間平用邊間, 因為呢兩間都是用香港寬頻網路
你換過去, 線都唔洗拉過, 直接用返佢個線路, 最方便

快的走,cut 台要一每月之前,下個月你要硬食佢貴 plan 續約。

Amp: SR71A, Furutech X1, Graham Slee Solo ULD
Player: IPC, Hifiman 901
HP: HD800, HD600, HFI780, ATH- W5000 / A900X Ltd /
      Pro700 gold / ES7 / ES10, Philips X1, FA hope6  
IEM: ES velvet, CE531pro, HP-TWF11R, SA1, Klipsch X10
CM: MG6pro
引用:
原帖由 ryan111111 於 2020-9-17 18:45 發表

唔好諗續約
直接睇下CMHK/SMT幾錢
邊間平用邊間, 因為呢兩間都是用香港寬頻網路
你換過去, 線都唔洗拉過, 直接用返佢個線路, 最方便
你換過去, 線都唔洗拉過, 根本就係用緊一模一樣既野
只係公司唔同名

引用:
原帖由 danlee001 於 2020-9-17 01:08 PM 發表

仲有兩個月到期
SD CUT FORM之後下個月網上續約價就會好平,之後完約前1個月/1星期應該係最平

屌9佢呀自動續,你串佢你自動續我去告你,同埋SD CUT FORM最後果1個月係破天荒平價

引用:
原帖由 鐵達尼號2005 於 2020-9-17 03:05 PM 發表

乜宜家仲有自動續約呢d扑街野
無L有錯,小弟已經奶過野,佢地班PK問都唔駛問你就自動續

引用:

仲有兩個月到期
Ching小心d, 仲有成個幾月完約,佢已經自動幫你續

感謝咁多位Ching🙏🏻

1000M+電話+mytv,$150或以下好多人都續到,(包括我,公屋)

12-MAY-2008
11:13        沙田
星期一        過關 位置Q
3X4        4 場    3 野蠻 + 8 煇煌駒
6 場    6 再來旺財 + 13 羅漢
8 場    2 實業輝煌 + 11 尚兄 $10

$40.00        $124,393.50
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]