• 瀏覽: 1,250
  • 回覆: 11
本身用內顯,想買張可以玩到 跑跑卡丁車 呢類型既遊戲
本時都係上網睇片 同 用ps多

平平地 有咩介紹?

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
1650 super

引用:
原帖由 GG2020TF 於 2020-8-4 08:34 AM 發表

1650 super
睇左個價錢,想問有無d再平d。舊d都唔怕  ,效能要求唔高 符合我既要求就可以
Thx

Inno3D GTX1650 4GB GDDR5 TWIN X2 雙風扇超頻版 $1099

回覆 引用 TOP

1650 吾要 super. 已經 好入門  
再低 要買2手 rx570  Gtx960

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 l23 於 2020-8-4 08:40 AM 發表

睇左個價錢,想問有無d再平d。舊d都唔怕  ,效能要求唔高 符合我既要求就可以
Thx
ASUS TUF-GTX1650-O4GD6 GTX1650 4GB GDDR6 OC Edition 雙風扇顯示卡 (DI-E1650U4)
HK$1280

回覆 引用 TOP

跑跑卡丁車1660super就行了,檔次中高等,玩這個遊戲一點問題都沒有,可以用很多年

回覆 引用 TOP

Thx 各位

回覆 引用 TOP

如買1650 super 有系統限制嗎

我系統係win7 64

會唔會限死左要用win10先用到

引用:
原帖由 l23 於 4-8-2020 17:18 發表

我系統係win7 64

用內顯都夠做啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 l23 於 2020-8-4 05:18 PM 發表

我系統係win7 64

正常都支持
不過DirectX 12  要 win10  先支持 吾知你有冇影響

引用:
原帖由 GG2020TF 於 2020-8-5 02:59 AM 發表

正常都支持
不過DirectX 12  要 win10  先支持 吾知你有冇影響
Thx

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]