• 瀏覽: 2,570
  • 回覆: 27
本主題由 peterchan 於 2020-7-1 11:49 AM 分類
請問電腦顯示屏什麼牌子好呢??

- 只作文書,但要睇圖及video
- 需要內置喇叭,最好可移高移低
- 有USB插位

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
樓主,下次問野唔該先俾個大约價格範圍先啦

至於你所講的要求,市面上所有內置喇叭的顯示器都可以滿足,牌子就各有各說,一人講一隻你信得邊個?都係自己去腦場親自比較下啦

回覆 引用 TOP

Philips

AOC抵用,睇圖就買27吋

看不到內容的毒果link,就是假link,死link,一字不漏,搬字過紙就是違規,一定要檢舉,一定要檢舉,嚴打濫發帖。

回覆 引用 TOP

Samsung近來都有兩部平mon, 仲要系curved mon.. 不過得full HD.. 唔好諗打機

引用:
原帖由 atomz 於 2020-7-2 02:26 PM 發表

Samsung近來都有兩部平mon, 仲要系curved mon.. 不過得full HD.. 唔好諗打機
full hd打機無乜問題,見過好多人身痕走去upgrade 2k/4k mon,返來問點解上唔到60fps

300吋4K LED WALL

回覆 引用 TOP

上網一流
一次開8個browser 慢慢睇

引用:
原帖由 Alfredcym 於 2020-7-3 01:28 AM 發表

上網一流
百9幾萬$10優惠?

引用:
原帖由 krzys995x8 於 2020-7-3 01:33 AM 發表

百9幾萬$10優惠?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Alfredcym 於 2020-7-3 01:28 AM 發表

上網一流
版友推緊¥499 ¥599淘仔芒,你就推百九幾萬的芒,果然掂呀 !

引用:
原帖由 leungmanman 於 2020-7-3 07:05 AM 發表

版友推緊¥499 ¥599淘仔芒,你就推百九幾萬的芒,果然掂呀 !
嘩,仲貴過你隻蛋喎...
不過可能d慣性淘友可以用九百幾大仔淘到呢...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 樹怪高峰 於 2020-7-3 11:28 AM 發表

AOC值得,我剛買了27英寸
型號? 價錢? 謝謝你

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]