• 瀏覽: 6,622
  • 回覆: 38
本主題由 peterchan 於 2020-6-30 09:19 AM 分類
引用:
原帖由 leungmanman 於 2020-7-4 12:29 PM 發表

認同真係難處理,腦場買新貨尾keyboard才$20
哂Q氣吧...樓主試完都係得過搞字,仲潛埋水添

問佢係米經常用又吾答,係米花廿蚊執過件kb仲好啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 leungmanman 於 2020-7-4 02:31 PM 發表

你知佢講嘢賴另類喇,佢啲淘仔隊友嗡埋啲無現貨芒過期itx貨,圖文並茂仲浪費時間呀!點解佢佑唔出聲的?
條友係另類廢咯...
比d所謂solution一樣吾work,多舊魚,換kb最實際,不過樓死都要"揀"答案,又係多舊魚

引用:
原帖由 PnPnL 於 2020-7-5 12:36 AM 發表

條友係另類廢咯...
比d所謂solution一樣吾work,多舊魚,換kb最實際,不過樓死都要"揀"答案,又係多舊魚
我都習慣呢度啲淘氏集團,成日有頭威無尾陣,無水得來串串貢,講真說埋啲另類東西另類說話以為好撚型仔咁,

引用:
原帖由 leungmanman 於 2020-7-5 11:51 AM 發表

我都習慣呢度啲淘氏集團,成日有頭威無尾陣,無水得來串串貢,講真說埋啲另類東西另類說話以為好撚型仔咁,
你咁講, 又俾人吊你浪費時間架啦

引用:
原帖由 股市係我提款機 於 2020-7-5 02:58 PM 發表

你咁講, 又俾人吊你浪費時間架啦
討論區講電硬正面東西點解唔講得?咁喇不如叫淘氏集團向版主申請個淘佬專區,非談淘佬東西勿進場噰,最好叫埋位耕田仔去做打理人嘛 !

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 leungmanman 於 2020-7-5 11:51 AM 發表

所以自己經常比提示人: TB野,只要信,吾好問!

引用:
原帖由 PnPnL 於 2020-7-6 01:09 PM 發表

所以自己經常比提示人: TB野,只要信,吾好問!
收到只芒在手又崩又唔著,真係不要問,改要問吓無雨問蒼天劇本怎樣寫就真,,,

引用:
原帖由 leungmanman 於 2020-7-6 01:16 PM 發表

收到只芒在手又崩又唔著,真係不要問,改要問吓無雨問蒼天劇本怎樣寫就真,,,
好似先排有個TB友淘左隻mon,packing爛左呻到樹葉都落埋添

引用:
原帖由 PnPnL 於 2020-7-6 01:32 PM 發表

好似先排有個TB友淘左隻mon,packing爛左呻到樹葉都落埋添
最弊淘大師兄唔幫口不特止,仲話他們不買(京x)自營順X送貨就無問題囉,唔做功課我仲要教埋你呀!
就打個比喻中年朋友去醫院見份什工,面試官問點解唔係港大畢業你話呢啲係咪廢撚話。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]