• 瀏覽: 3,518
  • 回覆: 54
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 leungmanman 於 2020-6-27 01:09 PM 發表

假設只嘢已死,其實呢個品牌有冇大代理去代理他,千其唔好像SD卡咁五花百門代理咁,話保五年轉頭成間公司執Q埋。
所以,ADATA 係好,有廠認頭

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 leungmanman 於 29-6-2020 08:53 發表

只ssd不是你咁有乜方法搞RMA ?仲有那些話淘仔換貨無難度的師兄,全部唔肯出聲幫口無撚計,如真的用不到可能要掉咗佢。
幾舊水貨仔搞得來又比幾舊運費不如買過隻啦

幾村人就值得搞

引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2020-6-29 09:05 AM 發表

幾舊水貨仔搞得來又比幾舊運費不如買過隻啦

幾村人就值得搞
搞出一開二價錢,咁直接買只Crucial Mx500 500g無咁嬲

引用:
原帖由 leungmanman 於 29-6-2020 09:40 發表

搞出一開二價錢,咁直接買只Crucial Mx500 500g無咁嬲
百貨應百客人各有志,冇得好講

引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2020-6-29 09:43 AM 發表

可能深受淘仔6存1荼毒得多,佢自己申請買,真係無辦法協助喇。

引用:
原帖由 leungmanman 於 29-6-2020 10:05 發表

可能深受淘仔6存1荼毒得多,佢自己申請買,真係無辦法協助喇。
逃保要有total loss覺悟,自己認為值搏就去馬

引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2020-6-29 10:07 AM 發表

係咪好似你的淘仔杯麵咁,有益有異味直接掉咗佢,唔通上來求助咩?

引用:
原帖由 leungmanman 於 29-6-2020 11:09 發表

係咪好似你的淘仔杯麵咁,有益有異味直接掉咗佢,唔通上來求助咩?
平野唔值得退, 就當係買左張SD卡$40行貨, 死左都買過張啦, 拎去行換車錢時間都係返度

引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2020-6-29 09:43 AM 發表

須然電硬東西無人敢包唔壞,但起碼為自己買件的風險盡量隔離,如先前師兄買淘仔Ram又出現唔夾唔認得到,Anyway買東西點都要做吓功課買相同型號,係基本組裝電腦概念,一出亂子又玩到自己。

引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2020-6-29 10:07 AM 發表

所以先排6.18,自己已有"覺悟",用左五十幾人仔TB左三件usb電硬滅蚊器,預total loss架

引用:
原帖由 PnPnL 於 29-6-2020 14:30 發表

所以先排6.18,自己已有"覺悟",用左五十幾人仔TB左三件usb電硬滅蚊器,預total loss架
我都逃左電硬PSP1代電池+電硬USB叉電座

引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2020-6-29 02:40 PM 發表

我都逃左電硬PSP1代電池+電硬USB叉電座
都係電硬無離題,good

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2020-6-29 11:35 AM 發表

平野唔值得退, 就當係買左張SD卡$40行貨, 死左都買過張啦, 拎去行換車錢時間都係返度
啱啊!但係幾百蚊就唔係咁講

問過客服,寄返去,有得修就修,無就換

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 GamingAce01 於 29-6-2020 15:01 發表

啱啊!但係幾百蚊就唔係咁講
1來1回運費都可能舊幾2舊, 你研究下

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]