• 瀏覽: 3,519
  • 回覆: 54
  • 追帖: 1
經USB 駁就多個機會出問題

最好就係直駁入機試

至於件野點黎我無comment, 隻野要死就死, 話知你行貨定水貨

小心 閃親
得閒飲兩杯
唔該介紹d好野食黎吖

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
假設只嘢已死,其實呢個品牌有冇大代理去代理他,千其唔好像SD卡咁五花百門代理咁,話保五年轉頭成間公司執Q埋。

其實而家SSD 是不是好貴? 正正經經買個 Crucial 都好貴? 咁你慢慢玩啦, 我就不玩了

回覆 引用 TOP

嘩~
係就係淘仔
但依家要退修有D難…

SSD的話, 我都真心推Crucial MX500 500GB SSD, 出面街舖都係480蚊, 平均1GB平過1蚊,,, 
以舊電腦來裝win10一流, 當然無得跟m.2去比, 都唔同chanel 

我係來賣廣告的 

引用:
原帖由 GamingAce01 於 2020-6-27 03:27 PM 發表

嘩~
係就係淘仔
但依家要退修有D難…
大L把師兄幫到你

Do you feel the heartbeat of land?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 GamingAce01 於 2020-6-27 03:27 PM 發表

嘩~
係就係淘仔
但依家要退修有D難…
淘仔, 依度有位師兄話退貨無難度喎, 搵佢就對了

引用:
原帖由 股市係我提款機 於 2020-6-27 04:07 PM 發表

淘仔, 依度有位師兄話退貨無難度喎, 搵佢就對了
係咪眾人傳說中的(淘仔6存1)師兄 ?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 GamingAce01 於 2020-6-26 06:55 PM 發表

colorful SL500 DDR
用咗一兩個月,就出現問題
11305515 11305516 11305517 11305518
我用緊usb 連接住
今翅福街了

引用:
原帖由 himhim68 於 2020-6-28 10:05 AM 發表

今翅福街了
現在睇樓主怎樣搞RMA才是道理,

回覆 引用 TOP

SSD真係無謂搵最平買,就算香港大牌行貨最平啲系列嘅效能都好差吓,都係比多幾拾買啲口碑好嘅

引用:
原帖由 hkjoj 於 2020-6-28 08:20 PM 發表

SSD真係無謂搵最平買,就算香港大牌行貨最平啲系列嘅效能都好差吓,都係比多幾拾買啲口碑好嘅
其實用中價大路嘢Crucial Mx500  Samsung 860evo話晒用自家生產原片顆粒,在者香港從不缺貨,Crucial Mx500 500g $480 卡啦仔500g $380但只要一鑊基本上可以Total Loss.保養近乎0又要再買過盞搵功夫比自己搞,

引用:
原帖由 leungmanman 於 2020-6-28 11:39 PM 發表

其實用中價大路嘢Crucial Mx500  Samsung 860evo話晒用自家生產原片顆粒,在者香港從不缺貨,Crucial Mx500 500g $480 卡啦仔500g $380但只要一鑊基本上可以Total Loss.保養近乎0又要再買過盞搵功夫比自己搞, ...
860evo 500G  HKD$560

引用:
原帖由 tiger131 於 2020-6-28 11:45 PM 發表

860evo 500G  HKD$560
呢隻ssd唔係我嘅…
同埋我自己都用緊samsung m.2

引用:
原帖由 GamingAce01 於 2020-6-29 07:19 AM 發表

呢隻ssd唔係我嘅…
同埋我自己都用緊samsung m.2
只ssd不是你咁有乜方法搞RMA ?仲有那些話淘仔換貨無難度的師兄,全部唔肯出聲幫口無撚計,如真的用不到可能要掉咗佢。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]