• 瀏覽: 2,019
  • 回覆: 19
  • 追帖: 1
買notebook的話,邊隻牌子好用呢?

熱賣及精選
引用:
原帖由 M仔 於 2020-6-18 10:22 PM 發表

買notebook的話,邊隻牌子好用呢?
Dell Precision, HP Zbook, Lenovo Thinkpad P系列。

引用:
原帖由 krzys995x8 於 2020-6-18 10:34 PM 發表

Dell Precision, HP Zbook, Lenovo Thinkpad P系列。
點解好用ge?

引用:
原帖由 M仔 於 2020-6-18 10:35 PM 發表

點解好用ge?
個顯示係高階, 處理器夠快,RAM 輕易可以加到64GB, 所有硬件配備都係經過測試嘅極好配搭, 而且仲係最好嘅支援

回覆 引用 TOP

L 平

回覆 引用 TOP

Thinkpad, 實用,電池襟用

引用:
原帖由 MuTeKi 於 2020-6-18 10:50 PM 發表

Thinkpad, 實用,電池襟用
我公司部腦都係thinkpad, 係幾實用,做文書工作,不過私人用的話,我會打下機,ThinkPad 啱用嗎

引用:
原帖由 M仔 於 2020-6-18 10:54 PM 發表

我公司部腦都係thinkpad, 係幾實用,做文書工作,不過私人用的話,我會打下機,ThinkPad 啱用嗎
Thinkpad真係for工作, 唔啱打機, 打機你可以睇華碩和雷蛇

引用:
原帖由 MuTeKi 於 2020-6-18 11:03 PM 發表

Thinkpad真係for工作, 唔啱打機, 打機你可以睇華碩和雷蛇
點解華碩同雷蛇呢?另外,Dell, HP, ASUS點睇呢?

引用:
原帖由 M仔 於 2020-6-18 11:04 PM 發表

點解華碩同雷蛇呢?另外,Dell, HP, ASUS點睇呢?
Dell, HP 都係工作類, 唔係話佢無打機選擇, 提0既人真係唔多, Asus中文名咪即係華碩

用黎打機一定要買有獨顯notebook

花生者清,當局者迷-y( ̄Д ̄)。oO○
沒有永遠的朋友,也沒有永遠的敵人,只有永遠的利益。
滅團先兆: 唔怕神一樣嘅對手,最怕豬一樣嘅隊長

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 MuTeKi 於 2020-6-18 11:47 PM 發表

Dell, HP 都係工作類, 唔係話佢無打機選擇, 提0既人真係唔多, Asus中文名咪即係華碩
華碩的話,邊部好介紹呢?價錢$5000-$8000

引用:
原帖由 M仔 於 2020-6-19 12:34 AM 發表

華碩的話,邊部好介紹呢?價錢$5000-$8000
http://letmegooglethat.com/?q=asus+gaming+laptop

睇時晨8字夾唔夾

回覆 引用 TOP

流主是否入錯區問嘢?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]