• 瀏覽: 3,435
  • 回覆: 27
各方高人,因為仲要行WIN7,所以淘左塊所謂「全新底板」回來,有無可能檢查到有無用過,係咪全新

熱賣及精選
睇底板插槽啲金手指有無磨花

花生者清,當局者迷-y( ̄Д ̄)。oO○
沒有永遠的朋友,也沒有永遠的敵人,只有永遠的利益。
滅團先兆: 唔怕神一樣嘅對手,最怕豬一樣嘅隊長

回覆 引用 TOP

底版出廠前都要QC啦, 邊有可能買到無插過野底版呢? 要驚, 就唔好淘啦

回覆 引用 TOP

驗處女膜。

回覆 引用 TOP

你又唔講幾錢, 又唔影張相來... 點答你

不過如果外觀太新, 仲要是散裝, 無盒

99%洗水板, 洗過的

回覆 引用 TOP

真係想説句粗言,妖咁撚7驚就咪鬼去淘佬,什麼win7底板香港係無新貨㗎,H61 H81 H110 H310 ,,,,

回覆 引用 TOP

驚就唔應該買

何況已經有網友講過, 就算真正新板都不可能等於完全無用過, 廠方有機會抽檢。

咁鬼驚頭驚尾就麻煩買番廠機, 有乜問題去客服投訴。

小心 閃親
得閒飲兩杯
唔該介紹d好野食黎吖

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 qscwdvef 於 2020-4-15 09:41 PM 發表

各方高人,因為仲要行WIN7,所以淘左塊所謂「全新底板」回來,有無可能檢查到有無用過,係咪全新
TB淘得就要信 或者 認真就會輸

引用:
原帖由 PnPnL 於 2020-4-16 09:18 AM 發表

TB淘得就要信 或者 認真就會輸
唔淘都淘咗落嚟,吧刻就算有問題樓主又可以做到啲乜?

引用:
原帖由 leungmanman 於 2020-4-16 09:31 AM 發表

淘佬野我永遠係當無保一炮過處理
賴野既, 幾舊水內永遠只當買個教訓, 過千既先考慮討價還價; 但我不嬲唔會有多過5%機會係淘佬買單件過千既野, 始終質素及運輸依家野, 信心好有限

小心 閃親
得閒飲兩杯
唔該介紹d好野食黎吖

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 leungmanman 於 2020-4-16 09:31 AM 發表

樓主淘"全新"mb d咁細"矮"野都上來up...唉

e度d淘友淘34吋mon,desktop,nb全部都係大好友,有讚冇彈

引用:
原帖由 PnPnL 於 2020-4-16 09:52 AM 發表

樓主淘"全新"mb d咁細"矮"野都上來up...唉

e度d淘友淘34吋mon,desktop,nb全部都係大好友,有讚冇彈
淘貴野唔係唔得, 而係自己信心有幾大

夠薑既, 買條遊艇都無話唔得

小心 閃親
得閒飲兩杯
唔該介紹d好野食黎吖
引用:
原帖由 朱投炳 於 2020-4-16 10:46 AM 發表

淘貴野唔係唔得, 而係自己信心有幾大

夠薑既, 買條遊艇都無話唔得
...hehe...遊艇十萬上下都淘到件...

回覆 引用 TOP

最近淘左塊DELL原廠XPS8700底版(Z87), 開盒見好新下, 係咪洗水唔識分亦唔知乜, 用到就算, 幾舊水野, 真係唔得就疊埋心水買套全新電腦算數, 咁細數目無謂左算右算

引用:
原帖由 股佢唔到 於 2020-4-16 11:45 AM 發表

最近淘左塊DELL原廠XPS8700底版(Z87), 開盒見好新下, 係咪洗水唔識分亦唔知乜, 用到就算, 幾舊水野, 真係唔得就疊埋心水買套全新電腦算數, 咁細數目無謂左算右算 ...
呢版大把報稱自己係什麼精明消費者,結果落到腦場用$100都不到$80東西,個個都做晒大魚大羊,好好宰呀!(如9700配h310組合,b365底板配3200Mhz Ram 2070顯卡配600w跑車牛) 。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]