• 瀏覽: 6,104
  • 回覆: 24
今日入手Netgear MK62 Mesh Wi-Fi6 Router,舊的R7000不想浪費。請問可以點做?

放上肥花賣左去

引用:
原帖由 kathy_yoyo1128 於 2020-4-3 04:37 PM 發表

放上肥花賣左去
呢隻隻唔好用?

引用:
原帖由 ideeideeidee 於 2020-4-2 08:54 PM 發表

今日入手Netgear MK62 Mesh Wi-Fi6 Router,舊的R7000不想浪費。請問可以點做?
師兄,你對AX1800 MESH WiFi 起碼過$3K,使唔使?

引用:
原帖由 kathy_yoyo1128 於 2020-4-3 04:37 PM 發表

放上肥花賣左去
收到

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 廢人 於 2020-4-3 09:51 PM 發表

呢隻隻唔好用?
Mesh覆蓋大,R7000短程爆。各有所長

引用:
原帖由 72277227 於 2020-4-3 10:52 PM 發表

師兄,你對AX1800 MESH WiFi 起碼過$3K,使唔使?

深水埗2K入手

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ideeideeidee 於 2020-4-4 09:09 AM 發表

Mesh覆蓋大,R7000短程爆。各有所長
請問樓主mk62整體上下載夠快嗎?
剛upgrade去pccw 1000mb, 但mk62我見佢得dual-band及256ram, 怕用唔盡broadband

引用:
原帖由 evisam 於 2020-4-8 03:28 PM 發表

請問樓主mk62整體上下載夠快嗎?
剛upgrade去pccw 1000mb, 但mk62我見佢得dual-band及256ram, 怕用唔盡broadband
一分錢,一分貨。
如果要再快,又要WI-FI6,三頻。俾多三倍價錢就有啦:NETGEAR Orbi WiFi 6 三頻 Mesh WiFi 無線網絡系統 2 件套裝 (RBK852) $6240

引用:
原帖由 ideeideeidee 於 2020-4-8 11:41 PM 發表

一分錢,一分貨。
如果要再快,又要WI-FI6,三頻。俾多三倍價錢就有啦:NETGEAR Orbi WiFi 6 三頻 Mesh WiFi 無線網絡系統 2 件套裝 (RBK852) $6240
有睇過RBK852, 但6千銀好肉赤。。。
諗住等RBK752, 但又未知香港行貨幾時出, 就算出我估都要3千尾4千頭, 所以先諗mk62.
請問樓主是否用1000mb? 如唔喺mk62個router旁邊平均download可以去到幾mb?

引用:
原帖由 evisam 於 2020-4-8 11:54 PM 發表

有睇過RBK852, 但6千銀好肉赤。。。
諗住等RBK752, 但又未知香港行貨幾時出, 就算出我估都要3千尾4千頭, 所以先諗mk62.
請問樓主是否用1000mb? 如唔喺mk62個router旁邊平均download可以去到幾mb? ...

引用:
原帖由 ideeideeidee 於 2020-4-8 11:57 PM 發表

清楚了, 唔該晒樓主🙏

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ideeideeidee 於 2020-4-2 08:54 PM 發表

深水埗,那𥚃買?

引用:
原帖由 wuchunwai112 於 2020-4-18 02:20 PM 發表

深水埗,那𥚃買?
黃金

回覆 引用 TOP

用左幾日都可以,平平地有 wifi 6

Samsung s8,在家中廁所測試,間道牆先連到衛星機,咁價錢算係咁

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]