• 瀏覽: 725
  • 回覆: 9
唔想用H310板,想用B板要好用而且經濟實惠,家裏接唔到上網線,用Wi-Fi底板好啲,定係插USB or PCIe Wi-Fi 好啲?

熱賣及精選
引用:
原帖由 alexw0449 於 2020-2-27 04:28 PM 發表

唔想用H310板,想用B板要好用而且經濟實惠,家裏接唔到上網線,用Wi-Fi底板好啲,定係插USB or PCIe Wi-Fi 好啲?
Asus Strix B360i Wifi版 一千内有找

引用:
原帖由 leungmanman 於 2020-2-27 04:32 PM 發表

Asus Strix B360i Wifi版 一千内有找
Thx ,乜嘢價位?好似香港冇代理呢個型號,唔知會唔會好難買,同埋ITX版怕好多嘢都冇位插. 淘寶見到一款asus tuf B365m gaming Wifi 唔知好唔好用!

Asus 華碩 TUF H370-PRO GAMING (WIFI) 

引用:
原帖由 alexw0449 於 2020-2-27 04:58 PM 發表

淘寶見到一款asus tuf B365m gaming Wifi 唔知好唔好用!
wifi版HK應該代理無入過貨,不過你打上去漢科問下佢有無得代訂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 怒風 於 2020-2-27 05:09 PM 發表

Asus 華碩 TUF H370-PRO GAMING (WIFI) 
Over 1000有啲貴😆

引用:
原帖由 alexw0449 於 2020-2-27 05:19 PM 發表

Over 1000有啲貴😆
ASRock 華擎 B365 PRO4 LGA1151 (DDR4*4,RGB,M.2,HDMI,DVI,VGA, USB-C) ATX M/B
+
TP-Link TL-ARCHER-T4E Wirless-AC1200 Dual Band PCI-E CARD

引用:
原帖由 怒風 於 2020-2-27 05:28 PM 發表

ASRock 華擎 B365 PRO4 LGA1151 (DDR4*4,RGB,M.2,HDMI,DVI,VGA, USB-C) ATX M/B
+
TP-Link TL-ARCHER-T4E Wirless-AC1200 Dual Band PCI-E CARD
thx! 價位Ok 而且用大板, 有得諗諗, 但ASRock好似少人用, 吾知如何!

引用:
原帖由 alexw0449 於 2020-2-27 05:43 PM 發表

thx! 價位Ok 而且用大板, 有得諗諗, 但ASRock好似少人用, 吾知如何!
AsRock點會小人用,香港四大底板品牌之一。

回覆 引用 TOP

i7用B板要好貴既B板

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]