• 瀏覽: 1,586
  • 回覆: 16

熱賣及精選
引用:
原帖由 醉愛駿少 於 2020-2-27 11:09 AM 發表

仲以為"整"(修理)電腦添,原來"砌"電腦

引用:
原帖由 PnPnL 於 2020-2-27 11:15 AM 發表

仲以為"整"(修理)電腦添,原來"砌"電腦
唔好意思啊 我改返🤣

引用:
原帖由 醉愛駿少 於 2020-2-27 11:16 AM 發表

唔好意思啊 我改返🤣
點解還用b250底板上一代東西

盛衰交替,物極必反,歷史沒有不倒臺之政權
你條list應該大約2千文書機

回覆 引用 TOP

去買廠機吧

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 blackkh 於 2020-2-27 11:22 AM 發表

點解還用b250底板上一代東西
咁Asus h170m ed3 會唔會好啲?

引用:
原帖由 醉愛駿少 於 2020-2-27 01:26 PM 發表

咁Asus h170m ed3 會唔會好啲?
一樣,新板都找不到,你還用d3即是ddr3 ram現在已經用ddr4 ram 條list誰給你的?

引用:
原帖由 blackkh 於 2020-2-27 01:35 PM 發表

一樣,新板都找不到,你還用d3即是ddr3 ram現在已經用ddr4 ram 條list誰給你的?
因為我想砒一部比小朋友做功課同上下網,咁搵左人比個list我 有埋win 10 正版,加埋2880,小弟只係略懂一二。

引用:
原帖由 醉愛駿少 於 2020-2-27 01:42 PM 發表

因為我想砒一部比小朋友做功課同上下網,咁搵左人比個list我 有埋win 10 正版,加埋2880,小弟只係略懂一二。
這些是舊貨,腦場都找不到新板,有祇是少量,不是間間有,你不懂不如加多點點買廠機

回覆 引用 TOP

你會不會想部機廢d,因為怕小朋友無法自制不斷打機
因為我以前成日失控不斷打機 最後睇精神科 結果部pentium 4壞左就換部atom n280比我 仲慢過pentium4
你可以買無扇onboard celeron silver加4gb ram加2.5吋 notebook用的hdd
或者果d細盒仔機 celeron silver 4gb ram 64gb emmc
又平又省電
或者買部raspberry pi 裝linux插mouse keyboard 連去mon當pc用

わたしはバカです

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 醉愛駿少 於 2020-2-27 01:42 PM 發表

唔識唔熟電腦又唔係為打機既, 絕對應該揀廠機

你條list 係2020年2月黎睇, 係水魚過水魚既搵苯list, 包Windows 都係咁話

小心 閃親
得閒飲兩杯
唔該介紹d好野食黎吖

回覆 引用 TOP

引用:

正正經經搵廠機啦,呢台野仲慢過我而家架老爺機

引用:
原帖由 louie186 於 2020-2-27 02:35 PM 發表

正正經經搵廠機啦,呢台野仲慢過我而家架老爺機
唔知師兄可唔可以出張list比小弟? 大約2600蚊 有Microsoft 同正版win 用黎做功課就可以。

引用:
原帖由 醉愛駿少 於 2020-2-27 03:09 PM 發表

唔知師兄可唔可以出張list比小弟? 大約2600蚊 有Microsoft 同正版win 用黎做功課就可以。
包唔包mon?
唔包mon 2700左右dell係有
砌機算啦,2600包os好難砌

https://www.dell.com/zh-hk/shop/ ... ops/vostro-desktops

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]