• 瀏覽: 4,969
  • 回覆: 30
求有沒有九方軟件

熱賣及精選
今時今日九方要收錢

D 人係眼花定 扮懵 呢

硬件區問軟件, 軟件區問硬件

得失前緣已定  聚散本是平常  執著徒增煩惱  灑脫樂得自然

Success is a journey not a destination
九方收錢有咩問題?人地都要開飯架!比一百幾十用十年八年,一日一個仙都唔使
我部手機換機都要重新比錢買就唔高興,但用咗廿年轉其他輸入法又唔慣,
但覺得九方應該推出免費板,睇一分鐘廣告,可用一天,咁就方便D唔想比錢或低用量既用戶囉
最後支持九方,是因為九方都養活好多人,創造好多就業機會,黃金地下商場有個推廣九方既佰佰都做咗好多年!

而家我用九方,打字已經快過倉頡,一分鐘三十個字好平常

你要多謝你的敵人!
他使你更強,更能忍耐
處事更精密,更識得關心別人
更了解自已,更不再犯錯!
引用:
原帖由 bbq323 於 2020-2-2 06:14 發表

九方收錢有咩問題?人地都要開飯架!比一百幾十用十年八年,一日一個仙都唔使
我部手機換機都要重新比錢買就唔高興,但用咗廿年轉其他輸入法又唔慣,
但覺得九方應該推出免費板,睇一分鐘廣告,可用一天,咁就方便D唔想比錢或低用量既用戶囉
最後支持九方,是因為九方都養活好多人,創造好多就業機會,黃金地下商場有個推廣九方既佰佰都做咗好多年!

而家我用九方,打字已經快過倉頡,一分鐘三十個字好平常 ...
"比一百幾十用十年八年"

唔係喎, 睇9方官網幾百蚊都只得3年拉臣喳喎。

My name is Pong! James Pong!
唔想畀錢咪學打倉頡囉, 完全免費的

引用:
原帖由 今天懷舊的水樽 於 2/2/2020 18:23 發表

支持 , 九方係香港吾通用, 個人用當然無問題 ,但見工就吾叫買套比你試

況且用慣咗 ,只識用一種, 幾快都無用

得失前緣已定  聚散本是平常  執著徒增煩惱  灑脫樂得自然

Success is a journey not a destination
引用:
原帖由 CobyIsaac 於 2020-2-2 18:36 發表

支持 , 九方係香港吾通用, 個人用當然無問題 ,但見工就吾叫買套比你試

況且用慣咗 ,只識用一種, 幾快都無用
用USB手指, 做大公司就多數5得

引用:
原帖由 今天懷舊的水樽 於 2020-2-2 18:23 發表

學筆劃都得

引用:
原帖由 CobyIsaac 於 2020-2-1 16:58 發表

D 人係眼花定 扮懵 呢

硬件區問軟件, 軟件區問硬件

原來係玩嘢post

引用:
原帖由 JamesPong_007 於 2-2-2020 16:53 發表

"比一百幾十用十年八年"

唔係喎, 睇9方官網幾百蚊都只得3年拉臣喳喎。
而家係3年

請問地址

學倉頡用速成,以後乜機刀免費

🥜者清,爨者迷🗨( ̄Д ̄)y🚬每逢佳節倍確診
沒有永遠的朋友,也沒有永遠的敵人,只有永遠的利益。
把手握緊,裡頭什麼也沒有;而鬆開手,你所擁有的是一切。
引用:
原帖由 robertblair 於 2020-2-3 01:08 發表

請問地址
灣仔電腦城有間分店

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]