• 瀏覽: 4,232
  • 回覆: 19
有冇師兄知現在可去那裡換?

熱賣及精選
睇番果LABEL 係吾係[漢科] 保

得失前緣已定  聚散本是平常  執著徒增煩惱  灑脫樂得自然

Success is a journey not a destination
引用:
原帖由 CobyIsaac 於 2020-1-31 07:29 PM 發表

睇番果LABEL 係吾係[漢科] 保
怎樣看?

附件

15804876701824471526101522157199.jpg(222.39 KB)

2020-2-1 12:22 AM

其實買入門級Ram,首選Kingston(觀塘區)次選G-Skil(葵興區)l起碼代理在市區近地鐵(行貨港區代理單一)樓主如果是聯x貨就真係恭喜你,現在正係疫情四處給樓主一個青衣環島遊機會,不失為一個健康運動,,,

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 CHINACLUB 於 2020-1-31 06:09 PM 發表

有冇師兄知現在可去那裡換?
我上次壞adata ram是聯強保.在青亡僑匯,在青衣碼頭沿海邊行過去大約5分鐘,你預要行兩次,沒有即時換

盛衰交替,物極必反

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 CHINACLUB 於 2020-2-1 12:22 AM 發表

怎樣看?
打電話去聯強,報ram code問是不是他們保,不用帶單,我上去聯強換過adata ram(因我習慣在單上寫上那間代理,所以我直上聯強換)你搭車去青衣碼頭沿海邊行過去是最近的

盛衰交替,物極必反

回覆 引用 TOP

趕住用直接出深水埗腦場$220買條全新無咁煩!你去青衣島换貨起碼要走兩趟,時間車錢精神可能不止$220,,,,

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 CHINACLUB 於 1/2/2020 00:22 發表

怎樣看?
我係問你個盒或單呀

得失前緣已定  聚散本是平常  執著徒增煩惱  灑脫樂得自然

Success is a journey not a destination
引用:
原帖由 CobyIsaac 於 2020-2-1 09:46 PM 發表

我係問你個盒或單呀
冇盒

引用:
原帖由 CHINACLUB 於 1/2/2020 23:52 發表

冇盒
冇盒冇單,想維修可能比錢, 有些甚至不接受維修 ,還要個地址有甚麼用

引用:
原帖由 CobyIsaac 於 2020-2-2 05:40 PM 發表

冇盒冇單,想維修可能比錢, 有些甚至不接受維修 ,還要個地址有甚麼用
如果是聯強保,維修adata ram不用帶單及盒,我年尾才上過去換,但沒有得即時換

盛衰交替,物極必反

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 CobyIsaac 於 2020-2-2 05:40 PM 發表

認同值$200令蚊的Ram值得去晒時間RMA嗎,拿拿去買條新好過喇。

回覆 引用 TOP

長沙灣時信果間執左?😭

回覆 引用 TOP

200蚊都值得去換既

引用:
原帖由 股市係我提款機 於 2020-4-3 09:44 PM 發表

200蚊都值得去換既
人家一至五才能辦理RMA換貨,來回兩次青衣島每次用上2小時,$200在每個人眼中價值係不一樣的。
講一個更搞笑的Case比你听,我朋友$350買了機箱報稱代理保一年,結果壞開關SW制,佢真係可愛到甩晒所硬件上代理整,結果係擺低等電話通知(有使用花痕唔通代理比個盒新你咩)他二話不說放低送比你們吧(再加句粗口)自己咪死死氣落深水埗腦場買過只新箱,我的價值觀係用了近一年而價值低於$500技術上買過新好過。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]