• 瀏覽: 4,997
  • 回覆: 18
如題

熱賣及精選
用緊cmhk 1000mb. Router用佢送的。感覺好似最快都得300幾mb。 但$78咁既價錢冇咩所謂。另外仲有條hkbn100mb線。同cmhk1000 mb比。確係慢d down野時就會有分別

引用:
原帖由 91205852 於 2020-1-17 01:34 PM 發表

如題

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 股王之皇 於 2020-1-18 01:40 PM 發表

用緊cmhk 1000mb. Router用佢送的。感覺好似最快都得300幾mb。 但$78咁既價錢冇咩所謂。另外仲有條hkbn100mb線。同cmhk1000 mb比。確係慢d down野時就會有分別 ...
多謝分享

引用:
原帖由 91205852 於 2020-1-18 02:08 PM 發表

多謝分享
用過怕怕

回覆 引用 TOP

一分錢一分貨,78蚊有100M以上好唔話得,
其實已經著數左

回覆 引用 TOP

根本就係租hkbn網絡,由hkbn轉去中移,完全冇分別。

引用:
原帖由 中國香港001 於 2020-1-20 12:09 AM 發表

未必!
cmhk 租用 hkbn + icable 網絡

********666********
~~~~~~魔鬼~~~~~~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 中國香港001 於 2020-1-20 12:09 AM 發表

你肯定完全冇分別?

回覆 引用 TOP

引用:

又一個唔知中移動既78係租用Icable線

引用:
原帖由 家中邊緣的裙 於 2020-1-21 23:47 發表

又一個唔知中移動既78係租用Icable線
或hkbn

My name is Pong, James Pong.

回覆 引用 TOP

用緊,我果度係租HKXX 網,所以硬件無問題。不過,CS 、收費安排都唔太好。鬼叫HKXX 果時C子開大口續約,咪走囉,到臨尾先黎減話比最優惠價,果時已經裝左

如果各位用開HKXX,可send cut form,等到最後個零月HKXX offer 都唔滿意先簽其他台。

回覆 引用 TOP

想請問$78呢個價係邊到可以做到?因為而家上CMXX網睇係做緊$108一個月(1000M)

想問下CMHK嘅1000MB是否光纖入屋

引用:
原帖由 hyman 於 2020-2-1 11:00 PM 發表

想請問$78呢個價係邊到可以做到?因為而家上CMXX網睇係做緊$108一個月(1000M)
$78 係比指定屋苑(租用 I-CXXXX網果D),至於邊D,自己搵CMXX 問。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]