• 瀏覽: 1,252
  • 回覆: 16
  • 追帖: 1
去黄金砌機有咩要注意,有冇得睇住佢地砌?

熱賣及精選
引用:
原帖由 asdjkl168 於 2020-1-12 11:38 PM 發表

其實吾多人望住佢砌,吾係要注意事項
不過你米問下佢係米很舖面砌,係米金睛火眼望實佢咯

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 asdjkl168 於 2020-1-12 11:38 PM 發表

咁驚舖頭出籠了,不如自己買料回家砌喇。

引用:
原帖由 leungmanman 於 2020-1-13 09:32 AM 發表

咁驚舖頭出籠了,不如自己買料回家砌喇。
樓主都係到問得, 睇佢都係唔識砌0既人嚟, 識砌個啲人就緊係買料自己當lego咁玩

引用:
原帖由 MuTeKi 於 2020-1-13 09:42 AM 發表

樓主都係到問得, 睇佢都係唔識砌0既人嚟, 識砌個啲人就緊係買料自己當lego咁玩
咁買廠機更加啱佢,仲要買三年上門保養㖭。

回覆 引用 TOP

廠機3年上門都只係4舊水

我搵洗衣機師父上門檢查費都1次4舊

引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2020-1-13 10:22 AM 發表

廠機3年上門都只係4舊水

我搵洗衣機師父上門檢查費都1次4舊
仲未計車回工場來回車費換避震錢,有時候買個部新無咁嬲

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 MuTeKi 於 2020-1-13 09:42 AM 發表

都唔係,有好多人識砌但唔會自己砌,尤其好似我呢d放工都累死,一百幾十就比人賺啦

去間信譽良好的鋪頭

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 louie186 於 2020-1-13 10:52 AM 發表

都唔係,有好多人識砌但唔會自己砌,尤其好似我呢d放工都累死,一百幾十就比人賺啦
如果你識砌, 你會唔會好似樓主咁, 開個post問人要注意啲乜?

引用:
原帖由 louie186 於 2020-1-13 10:52 AM 發表

識砌吾砌比$人砌,你都吾會金睛火眼睇住人砌卦?

回覆 引用 TOP

問題重點不在於當事人懂不懂砌電腦(Desktop)而係那種對人不信任的態度思維,以中田斜刀工場來睇,呀水比你去睇咩?

回覆 引用 TOP

我都係比人砌算,100幾10

1台2台就話自己搞,多過2台米搞我

引用:
原帖由 MuTeKi 於 2020-1-13 11:00 AM 發表

如果你識砌, 你會唔會好似樓主咁, 開個post問人要注意啲乜?
唔會啦,通常我會要求煲幾個鍾機,返屋企會check多次零件

回覆 引用 TOP

引用:

那些地方好多老虎由其砌機食了你也不知,其實你朋友識得砌機最好找你朋友啦!同樣價錢自己砌用料會好好多

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]