• 瀏覽: 10,703
  • 回覆: 63
  • 追帖: 1
我就喜歡三星,同 WD
但係SSD,佢地又好唔好?

我預1T左右,乜價位呢?

熱賣及精選
M.2= SX8200 pro
Sata=Mx500

引用:
原帖由 床下進擊的香蕉 於 2020-1-4 06:14 AM 發表

Sata=Mx500
我要 1T

回覆 引用 TOP

*** 一定OK, 可以話暫時消費者級SSD 最好係佢; 係貴左D 

WD 除左 Black 系屬"仲可以考慮下"之外, 其他藍/綠色係生人勿近選擇, 除非你鐘意用買SSD既價錢買USB 手指

小心 閃親
得閒飲兩杯
唔該介紹d好野食黎吖
鎂光,好野

我爬文 WD 也是scandisk的垃圾,對嗎?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 床下進擊的香蕉 於 2020-1-4 06:14 AM 發表

Sata=Mx500
多謝,己買M 500 1T $838

回覆 引用 TOP

搭咀問下,250G ssd有冇邊隻抵用?
同埋ssd適合bt嗎?
謝謝!

引用:
原帖由 朱投炳 於 2020-1-4 09:19 AM 發表

*** 一定OK, 可以話暫時消費者級SSD 最好係佢; 係貴左D 

WD 除左 Black 系屬"仲可以考慮下"之外, 其他藍/綠色係生人勿近選擇, 除非你鐘意用買SSD既價錢買USB 手指 ...
我不嬲糸統一個 HD, Program一個 HD.  依家,SSD 裝系統,可以嗎?

P. Com. WD blue 1T $9XX!

回覆 引用 TOP

買Maxtor

引用:
原帖由 cheesinyan 於 2020-1-4 07:33 PM 發表

同埋ssd適合bt嗎?
謝謝!
MX500啦250gb 大約300有5年保

盛衰交替,物極必反,歷史沒有不倒臺之政權
引用:
原帖由 catcloud 於 2020-1-4 07:43 PM 發表

我不嬲糸統一個 HD, Program一個 HD.  依家,SSD 裝系統,可以嗎?
ssd就是用來windows及程式,用過你回不了頭,

盛衰交替,物極必反,歷史沒有不倒臺之政權
引用:
原帖由 cheesinyan 於 2020-1-4 07:33 PM 發表

同埋ssd適合bt嗎?
謝謝!
BT 用SSD … 可能好快瓜柴

引用:
原帖由 blackkh 於 2020-1-4 08:11 PM 發表

ssd就是用來windows及程式,用過你回不了頭,
x2 ……

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 amstrong668 於 2020-1-4 09:32 PM 發表

BT 用SSD … 可能好快瓜柴
BT 我用手指。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]