• 瀏覽: 3,771
  • 回覆: 10
想砌部機 玩下lol d3 睇下av咁

5000左右搞唔搞得掂 同埋 邊間好

本人電腦白痴

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
或者 呢度有無師兄 收錢幫人砌機的

呢個list o唔ok

附件

A20172D1-3414-445C-8282-C1724CC5C234.jpeg(137.28 KB)

2019-9-12 07:15 PM

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kome123 於 12/9/2019 19:04 發表

或者 呢度有無師兄 收錢幫人砌機的
https://computer.discuss.com.hk/ ... &extra=page%3D1

3. 嚴禁於版面提及可安排代為組裝電腦及一切服務

為保障其他會員利益﹐嚴禁於版面提及可安排代為組裝電腦及服務 (包括簽名檔﹐匿稱﹐頭銜)﹐
禁止任何形式的提供組裝電腦及其他一切服務
包括主動要求會員PM聯絡
如有意幫助,分享及交流其他會員,不能主動叫人pm或pm人.
請於版面回帖直接幫助﹐違反者視作廣告﹐可被禁訪處理。

得失前緣已定  聚散本是平常  執著徒增煩惱  灑脫樂得自然

Success is a journey not a destination

回覆 引用 TOP

全港各區都有電腦鋪, 而且估唔到屯門有271萬間咁多

附件

2019-8---585.png(24.82 KB)

2019-9-13 04:07 PM

😀🤣😍😆😂🤣😍😍🍧 🍦

回覆 引用 TOP

叫呢度D師兄、出張單比你、去黃金地下D大舖、比錢人砌好、咪托返屋企、搞店。

引用:
原帖由 核心長長腰部 於 2019-9-13 04:28 PM 發表

叫呢度D師兄、出張單比你、去黃金地下D大舖、比錢人砌好、咪托返屋企、搞店。
以下只是個別感覺, 情況或會出現變化:

黃X位置最入便的一間, 燈比較暗, 砌時好難睇清楚, 而且好似每樣都貴少少。

黃X位置中間的果間, 人流太多, 會影響砌時精神的集中度。

高X的一間,燈光夠, 但人流就少一D, 點解會無咩人?

😀🤣😍😆😂🤣😍😍🍧 🍦

回覆 引用 TOP

高x無幫襯過、黃x3間都經常幫襯格$相差唔多、識就話邊件零件平就邊間買。

回覆 引用 TOP

悠X硬件  網上買 送埋你屋企  有LIST睇(申利:自己都係果到買)

一定比你係D 濕9村D電腦店平同勁

回覆 引用 TOP

先從樓主角度説起(他報稱自己白手一名)如果熟悉所有硬件架構,佢洗條鐵上來問咩?直接出黃金大執特執買散件回家磡機,樓主有師兄叫他網購散件,你係咪上佢家中同佢砌機先,我經驗三兩天有一些小問題出現到時邊個去招呼佢先?
通常我會摩吓他(朋友們)的電硬底子,樓主個案推他買三年保廠機自己亦落得清靜。

回覆 引用 TOP

華都地下有

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]