End

本主題由 peterchan 於 2019-9-12 11:23 AM 關閉

End E-mail 此主題給朋友

現在買顯示器包唔包死點

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
買果陣即時開機睇, 無死點先比錢就得, 唔好理佢講咩, 有一粒都唔比錢

BTW~ 我好似好多年都未見過死點, 死點係咩黎?

引用:
原帖由 BensonNg 於 2019-9-11 11:15 AM 發表

買果陣即時開機睇, 無死點先比錢就得, 唔好理佢講咩, 有一粒都唔比錢

BTW~ 我好似好多年都未見過死點, 死點係咩黎?
唔係三粒包換咩?

Do you feel the heartbeat of land?
引用:
原帖由 園田都市線 於 2019-9-11 12:37 PM 發表

唔係三粒包換咩?
係三粒包換呀, 但係有一粒就唔買之麻... 只要一日唔比錢, 規則由你定

引用:
原帖由 BensonNg 於 2019-9-11 02:06 PM 發表

係三粒包換呀, 但係有一粒就唔買之麻... 只要一日唔比錢, 規則由你定
唔俾錢先,連睇都冇得睇…

引用:
原帖由 lastseduction 於 2019-9-11 05:15 PM 發表

唔俾錢先,連睇都冇得睇…
你洗Q咁認真啫,啲分身開完Topic就拍吓個蘿柚行人,洗勿咁有心去回覆他們,,,,

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 BensonNg 於 11-9-2019 14:06 發表

唔比錢唔開箱

回覆 引用 TOP

買電視又得唔得呢~~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 BensonNg 於 2019-9-11 02:06 PM 發表

畀咗錢先可以開盒,
開咗盒如果見到有點,
才可以開過另一盒。

😀🤣😅😍😆😂🤣🥰😍

個人簽名: [size=0.63]黃金工程
引用:
原帖由 黃金工程 於 2019-9-12 07:16 AM 發表

畀咗錢先可以開盒,
開咗盒如果見到有點,
才可以開過另一盒。
你洗Q咁認真啫,啲分身開完Topic就拍吓個蘿柚行人,洗勿咁有心去回覆他們,,,,
轉頭又會問大嶼山貝澳有冇電腦維修舖,送不送貨?真係佢癫你唔係陪佢傻嘛,,,

引用:
原帖由 leungmanman 於 2019-9-12 07:26 AM 發表

轉頭又會問大嶼山貝澳有冇電腦維修舖,送不送貨?真係佢癫你唔係陪佢傻嘛,,, ...
或者, 觀眾不止於一人, 可以讓日後的大家,
在google search出來都一樣睇到。

始終, 假設如果觀眾在youtube留言, youtubers卻認為回覆咗都無人睇,
其實不一定給發問者睇, 其他人也可以看。畢竟發問者, 都未必可能即時有時間來睇得到。

我見過有條問題的回覆者, 是十年之後才回答。
我都估計, 十年間, 發問者上過咁多網, 很難會回來睇返這條自己在十年前問的問題,
所以香討先至有「通知鐘」, 提示發問者回來睇。

話時話, 通常也在於, 香港討論區的新手, 會因為是新手, 而慣性被人認為是扮新手。
因此在Q&A區, 當有任何人回覆了我的問題, 都經常會被其他會員提示, 指出我的問題是膠問, 不要認真回答。
因為有目共睹, 我在Q&A的問題, 足以是世上無人能夠解答出來的強人所難的題目。

而且, 在Q&A區, 都係大家睇到回覆就算, 唔准講thank you。
加上, 有可能也不能排除我作出上面的一個回覆, 和現在的這一個回覆的目的, 是為了呃分數。

😀🤣😅😍😆😂🤣🥰😍

個人簽名: [size=0.63]黃金工程

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 黃金工程 於 2019-9-12 07:16 AM 發表

畀咗錢先可以開盒,
開咗盒如果見到有點,
才可以開過另一盒。
吓...你認為係咁就咁囉,做生意咩都有得傾,東家唔賣買西家。把口係你手,睇你點傾啫,唔係次品你都照接,我未試過囉!

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。