• 瀏覽: 5,194
  • 回覆: 28
  • 追帖: 1
應該係有啲system file咬住咗所以裝唔到,轉返做普通vga driver, 熄機reboot,再重裝一次driver

🥜者清,局者迷🗨( ̄Д ̄)y🚬  全公司已打科興💉💉💪
✌️
沒有永遠的朋友,也沒有永遠的敵人,只有永遠的利益。
熱賣及精選
我個windows 的確唔係最1903, 我今晚去試下, 要直接重裝win10_1903? 定用windows update 到1903都得?

下載win10_1903從新裝

引用:
原帖由 前往永恆的手背 於 2019-7-29 08:15 AM 發表

我個windows 的確唔係最1903, 我今晚去試下, 要直接重裝win10_1903? 定用windows update 到1903都得?
update完哂得架嘞…唔使重裝…

引用:
原帖由 lastseduction 於 2019-7-29 02:32 AM 發表

你道行尚淺…請教下D用咗幾個多年既前輩分享下…
二千幾個留言, 投訴 AMD 新 CPU 問題. amd代理虛心學習吧.
https://www.reddit.com/r/Amd/com ... gen_ryzen/?sort=new

引用:
原帖由 令狐椒 於 2019-7-29 11:17 AM 發表

二千幾個留言, 投訴 AMD 新 CPU 問題. amd代理虛心學習吧.
https://www.reddit.com/r/Amd/comments/cbls9g/the_final_word_on_idle_voltages_for_3rd_gen_ryzen/?sort=new
話你淺就係淺啦!問下D前輩啦!個個都睇過廿九幾萬個留言…

引用:
原帖由 lastseduction 於 2019-7-29 11:20 AM 發表

話你淺就係淺啦!問下D前輩啦!個個都睇過廿九幾萬個留言…
amd代理、前背. 不如解決一下樓主問題吧. 前背.

引用:
原帖由 令狐椒 於 2019-7-29 01:03 PM 發表

amd代理、前背. 不如解決一下樓主問題吧. 前背.
你係法拉梨個細佬:Falenja…

resource crash根據我既理解係BIOS問題

試下clear CMOS

引用:
原帖由 lastseduction 於 2019-7-29 01:14 PM 發表

你係法拉梨個細佬:Falenja…
amd bios/driver 係 dry拉梨.
最新 MSI MEG X570 ACE (MS-7C35) V1.3 BIOS.
有用家裝了.
機都開唔到.
dry拉梨.

"Updated BIOS. Went straight into bios on first boot.
Disabled wifi and hd audio (as i do not use them). Also removed all other boot options but my nvme ssd which i could see in bios being detected as a Samsung 970.
After saving and restarting i cannot get any display output. Cannot even get into to bios again.
Bios boot display goes all the way up to AA and stays there. Tested resetting Bios but no help.
Any other people tried yet?

Now I cannot Flashback also."

我用2400G升1903都係咁, 仲拖累埋張5700
所以
1.底板OFF內顯直接用顯卡

2.用返上個VER. WIN10先

有沒有試官網所講自動檢測並安裝適用於Windows的Radeon圖形驅動程序??

https://drivers.amd.com/drivers/ ... etup-190725_web.exe

引用:
原帖由 前往永恆的手背 於 2019-7-29 08:15 AM 發表

直接重裝1903比用WINDOWS UPDATE好

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]