• 瀏覽: 4,024
  • 回覆: 28
  • 追帖: 1
background:
底板: Asus B450M-A 已update 最新bios
CPU: AMD R5 3400G

諗住用built in display, 裝哂官網download 最新display driver, chipset driver, 都係黃色感歎號, google 過都搞唔掂, 有冇師兄知點解決, 感謝!

熱賣及精選
指住感嘆號,右Click揀更新試試

引用:
原帖由 leungmanman 於 2019-7-28 02:17 PM 發表

指住感嘆號,右Click揀更新試試
試過, 佢話已經係最新...

回覆 引用 TOP

Reboot部機再來一次

回覆 引用 TOP

解除安裝,reboot windows,由win10自己裝番就OK…

AMD 永遠都係 driver 多問題.

引用:
原帖由 令狐椒 於 2019-7-28 09:55 PM 發表

AMD 永遠都係 driver 多問題.
唔關事,win10用乜drivers都係咁…

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lastseduction 於 2019-7-28 06:31 PM 發表

解除安裝,reboot windows,由win10自己裝番就OK…
windows 本身認唔到

路過

WIN10是否用最新1903版?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lastseduction 於 2019-7-28 10:03 PM 發表

唔關事,win10用乜drivers都係咁…
我用左 win10 多年. nvidia driver 未出過感嘆號.

引用:
原帖由 前往永恆的手背 於 2019-7-28 02:05 PM 發表

background:
底板: Asus B450M-A 已update 最新bios
CPU: AMD R5 3400G

諗住用built in display, 裝哂官網download 最新display driver, chipset driver, 都係黃色感歎號, google 過都搞唔掂, 有冇師兄知點解決, 感謝!

9990932 ...
去裝置管理員double click cpu比我睇睇

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 令狐椒 於 2019-7-29 12:20 AM 發表

我用左 win10 多年. nvidia driver 未出過感嘆號.
佢用内置Graphics 仲係出感嘆號,唯有重新制作1903安裝手指,用内顯再來一次安裝Windows 10

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 令狐椒 於 2019-7-29 12:20 AM 發表

你道行尚淺…請教下D用咗幾個多年既前輩分享下…

引用:
原帖由 前往永恆的手背 於 2019-7-28 10:15 PM 發表

windows 本身認唔到
下載win10_1903從新裝,Windows update完哂就得架勒…

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]