註冊 登入

[系統問題] 請問CHING 相中既情況係咪表示部notebook 即將要報銷?

請問CHING 相中既情況係咪表示部notebook 即將要報銷? E-mail 此主題給朋友

見圖。

回覆 引用 TOP

精選樓盤
從相中睇吾到甚麼異樣, 又沒有詳細指引,或解釋 ?

你系當此處是''黃大仙'' ......有求必...............

得失前緣已定  聚散本是平常  執著徒增煩惱  灑脫樂得自然

Success is a journey not a destination
去一去雅虎就要報銷?  巧恐怖丫.

回覆 引用 TOP

呢度大撚把人有讀寫障礙症的版友,什麼如題,見圖,無圖,打多兩個字都懶,你認真係會輸。

引用:
原帖由 CobyIsaac 於 2019-5-22 12:59 PM 發表

從相中睇吾到甚麼異樣, 又沒有詳細指引,或解釋 ?

你系當此處是''黃大仙'' ......有求必...............
唔好意思,請見諒。

最近我的電腦左上方既螢幕出現一些黑線,仔細睇應該係有d地方display唔到,現黑既地方會移動。唔知點解會咁⋯

引用:
原帖由 leungmanman 於 2019-5-22 01:26 PM 發表

呢度大撚把人有讀寫障礙症的版友,什麼如題,見圖,無圖,打多兩個字都懶,你認真係會輸。
又出呢句? "你"是誰?

師兄,
冷靜、冷靜, 貫徹認真你便輸哲學吧.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 damonbird 於 2019-5-22 01:34 PM 發表

唔好意思,請見諒。

最近我的電腦左上方既螢幕出現一些黑線,仔細睇應該係有d地方display唔到,現黑既地方會移動。唔知點解會咁⋯
試下駁外置mon或TV,睇下有冇相同情況出現先...

如果接外置mon冇問題,即係個screen出事若然部nb其他性能ok,可換screen

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 damonbird 於 2019-5-22 01:34 PM 發表

唔好意思,請見諒。

你仍然係求其,

#1「見圖」
圖唔見黑線.

引用:
原帖由 111x111=12321 於 2019-5-22 02:08 PM 發表

你仍然係求其,

#1「見圖」
圖唔見黑線.
左上角沒有黑線嗎?

引用:
原帖由 damonbird 於 2019-5-22 03:16 PM 發表

左上角沒有黑線嗎?
你意思是5個character長度, 及一條較長的黑線嗎?
有.

不過太不起眼, 點會知係你主題?

回覆 引用 TOP

好像是畫面爆出。

試下改 resolution, Hz, overscan/underscan 呢類野

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。