• 瀏覽: 5,992
  • 回覆: 22
  • 追帖: 2
https://telegra.ph/逗比根据地网站严正谴责中国当局非法起诉逗比根据地创始人孙东洋-05-13

https://dbgjd.com/4494.html

利申:我自己有翻牆,可能用過提及的一鍵安裝。

3月25日?

引用:
原帖由 hl1723 於 2019-5-13 01:17 PM 發表

3月25日?
相關人士好似舊年11-12月已被抓捕。

回覆 引用 TOP

說到現在只有抓一個

引用:
原帖由 hl1723 於 2019-5-13 07:32 PM 發表

說到現在只有抓一個
會唔會係我?這個鏈接裡面的人起網站教大陸人翻牆。我在香討教香港人翻牆。一九樣

ching, not you, already抓

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 安迪2000 於 2019-5-13 07:47 PM 發表

會唔會係我?這個鏈接裡面的人起網站教大陸人翻牆。我在香討教香港人翻牆。一九樣
逃犯條例

回覆 引用 TOP

好似大陸唔畀上YouTube, 但如果在大陸使用大陸手機, 又想上YouTube, 算不算犯法?

😀🤣😍😆😂🤣😍😍🍧 🍦

引用:
原帖由 黃金工程 於 2019-5-14 02:45 PM 發表

好似大陸唔畀上YouTube, 但如果在大陸使用大陸手機, 又想上YouTube, 算不算犯法?
依法,係要申請涉外vpn, 經公安局登記,有商務需要。唔系比你上youtube. 大陸請上優酷

回覆 引用 TOP

現在大陸各大論壇的vpn大佬都在主動刪帖了,包括github的代碼。

回覆 引用 TOP

這些就是大佬,我有使用的:小寶的梅林固件,明月永在的openwrt, hiboy的老毛子。

回覆 引用 TOP

哦 是嗎 教人翻牆還推薦跑路主機商被人人肉舉報也是自作自受

回覆 引用 TOP

不犯法

回覆 引用 TOP

簡單嘅做人,唔沉迷於幻想,唔茫然於未嚟,走今日嘅路,過當下嘅生活;唔羨慕繁華,唔刻意雕琢,對人朴實,做事踏實。
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]