求list - 4000左右的文書機

引用:
原帖由 lankusa 於 2019-4-29 01:13 AM 發表

又係呢d文書機,講左十萬9千7次落腦場求撚其簡張紙比錢就係啦
咁求其?! 幫人清貨?! 吾係化?
執部平嘅細size廠機仲有so,同埋order埋個Office可能仲有行平,冇Office就吾係文書機

熱賣及精選
引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2019-4-30 09:50 AM 發表

ubuntu+openoffice算唔算?
e度係硬件區,裝乜OS落套硬件由user自決,大路多人用當然係WinOS+Office,software零成本嘅當然係你up果個組合啦

引用:
原帖由 lankusa 於 2019-4-30 01:10 PM 發表

幫人清貨都冇咩問題,貨始終要賣,同埋樓主應該想個價錢平d所以強烈要求要砌唔要廠機,再講腦場d list都唔係差,唔好講到垃圾咁,起馬我2年前買既佢都係比最新既u我,唔會比上一代既u,我唔明點解成日話幫人清貨呢d咁既說話,腦場list係想比一d完全唔識既消費者多一個直接方便既選擇!

加上我眼見好多為左搶到個客會免費包埋office! ...
砌文書機係垃圾你講姐,自己就吾會咁諗,廠機跟上門服務,又吾洗砌,光手淨腳

砌機有送Office2016,咁抵就要買多幾部啦...吾左你!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2019-4-30 02:50 PM 發表

砌機主要係輸左個正版win價, 如果唔要win改用linux, 砌機有可能拍得住廠機價
吾洗用到after sales on-site service或者可以咁計嘅

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2019-4-30 03:52 PM 發表

都算係, 砌機牛500w起跳, 廠機200w搞掂, 主板就唔識計, win個價成千銀, 睇落比較明顯
冇計,廠機做到個數量,preloaded WinOS應該會平一大截

引用:
原帖由 Lag爆妹 於 2019-4-30 04:54 PM 發表

我幫人砌都做到數,500蚊windows不是問題,你有興趣嗎
買廠機五舊都慳番,你d淘佬野留番你自用吧!

ps: 很HK買就算OEM版WinOS,五舊都吾得啦!

引用:
原帖由 Lag爆妹 於 2019-4-30 07:14 PM 發表

可以激活一世用, 你理得我點囉貨!
咁很叻...夠pop就很度接生意咯!

引用:
原帖由 leungmanman 於 2019-4-30 08:08 PM 發表

你老友够胆死成日話人(Antec打手)自己就推銷埋啲後門貨,啲咩嘢邏輯!?
咁...又要玩估估下估病癥啦...
估下可能係患左間歇性思覺失調卦

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。