• 瀏覽: 1,284
  • 回覆: 14
Lol而家用緊1080,想轉2k mon (21:9),請問有邊一隻display card可以推介,價錢最好夠用就算,唔該。

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
1080再升級好多選擇咩,玩LOL唔換行4K都冇問題啦

回覆 引用 TOP

1080 ..夠晒用啦

回覆 引用 TOP

GTX 1080對上以已經沒有多張更高階顯卡的,既然閣下有要求不如買兩張RTX 2080ti行SLI

回覆 引用 TOP

9問8答

按樓主前文後理, 佢應該是這樣問 "LoL而家用緊1080p mon(16:9),想轉2k mon (21:9),請問有邊一隻display card可以推介,價錢最好夠用就算,唔該。"

[/img]
引用:
原帖由 Lag爆妹 於 2019-4-25 12:51 AM 發表

膠帖
同你果啲比,佢碎料啦

引用:
原帖由 萊茵哈特 於 2019-4-25 00:54 發表

同你果啲比,佢碎料啦
改了內容, 其實我想串實你回應,不過我收歛左

[/img]
引用:
原帖由 Lag爆妹 於 2019-4-25 12:51 AM 發表

9問8答

按樓主前文後理, 佢應該是這樣問 "LoL而家用緊1080p mon(16:9),想轉2k mon (21:9),請問有邊一隻display card可以推介,價錢最好夠用就算,唔該。" ...
正如你所講,咁請問有乜好介紹。

[/img]

引用:
原帖由 中國香港001 於 2019-4-25 01:14 AM 發表

正如你所講,咁請問有乜好介紹。
你用1080顯卡和1080p芒係兩碼子事情,你邊樣真呀?如果已經是GTX 1080 仲買1050ti把Q咩?

引用:
原帖由 leungmanman 於 2019-4-25 01:48 AM 發表

你用1080顯卡和1080p芒係兩碼子事情,你邊樣真呀?如果已經是GTX 1080 仲買1050ti把Q咩?
Sorry,係我表達唔好,我意思係1080 mon。

引用:
原帖由 leungmanman 於 2019-4-25 01:48 發表

Ching推理好好,有gtx1080就唔會開帖問, 至於出1050ti是否把q ,這方面你思緒有點凌亂

[/img]
慾練神功必先買隻1000W白金牛

引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2019-4-25 09:48 AM 發表

慾練神功必先買隻1000W白金牛
無有錯,無番一只半只1000w Platinum白金牛點樣出來儭呀?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 中國香港001 於 2019-4-25 02:10 AM 發表

Sorry,係我表達唔好,我意思係1080 mon。
銀包鬆動可以買RTX 2070或以上級別的。

回覆 引用 TOP