• 瀏覽: 4,381
  • 回覆: 10
各位師兄, 我有部iMAC 27" , 2011年中想換, 極少用但功能正常。 請問最好用乜途徑TRADE 左佢。大概仲值幾錢?

2.7 GHz Intel Core i5, 8GB 1333 MHz DDR3; AMD Radeon HD 6770M 512MB
thanks thanks!

熱賣及精選
直接放俾用家啦。
如你如言的話,我會俾八舊自抬 (但我已有 2011 iMac )

呢部野可以玩到 Mac Targeted Display。 This iMac as receiving monitor 2560x1440. 如果已擁有有 any other Thunderbolt Mac ,都幾用嘅。

https://support.apple.com/zh-tw/HT204592

回覆 引用 TOP

[題外] 你地嘅 Mac 晨早已交左環保費。
幾舊都免費回收

Dear Sir or Madam,

我司是屬於蘋果公司授權的亞太地區以環保為目的的回收商,因此我們的回收是不參與任何折扣和優惠活動,不支付費用及不參與以舊換新或者價格補貼,屬於無償回收。
請告知您需要回收處理的產品是什麼(e.g. MacBook 15’') ,以及在工作日內什麼時間段方便我司的物流同事上門取件。
感謝您對於環保的支持和對我們工作的理解!

​請注意,您需要自行將貨物提前簡易打包,以及取件當天的具體的上門時間,我司的物流同事會在當日提前電話與您溝通。

Li Tong Group

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 小雲師奶 於 2018-8-16 09:43 發表

各位師兄, 我有部iMAC 27" , 2011年中想換, 極少用但功能正常。 請問最好用乜途徑TRADE 左佢。大概仲值幾錢?

2.7 GHz Intel Core i5, 8GB 1333 MHz DDR3; AMD Radeon HD 6770M 512MB
thanks thanks! ...
apple一早已經唔收電腦(自己Mac都唔收,上個月我去買ipad pro時問過,只收iphone/ipad), 你可以自己放上網睇吓or個二手價,我見carousell那邊都有唔小,(實價放到幾多唔知,我自己在那邊都放了兩部舊macbook pro)

回覆 引用 TOP

唔該哂師兄.

回覆 引用 TOP

請問賣咗未?我有興趣

回覆 引用 TOP

如果1000樓下我有興趣

引用:
原帖由 iapple2 於 2018-8-20 01:50 AM 發表

如果1000樓下我有興趣
市價幾多呀?😅

引用:
原帖由 mytie2009 於 2018-8-24 09:59 PM 發表

市價幾多呀?😅
市價1000樓下,8年款

引用:
原帖由 iapple2 於 2018-8-24 10:00 PM 發表

市價1000樓下,8年款
1000唔得啦,可以上去旋轉拍賣睇吓

引用:
原帖由 punkysuen 於 2018-8-25 06:47 PM 發表

1000唔得啦,可以上去旋轉拍賣睇吓
一部新機1萬元,租機用每月當100元,7年有84個月都8400啦,還想賣3千咩,傻的嗎

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]