• 瀏覽: 11,737
  • 回覆: 33
真係好後悔無買到AppleCare
當買個教訓
話說小妹今年3月22日係Facebook搵左一間口碑唔錯的維修Mac機店換mon
結果7月初 個mon就岀現掉落的情況

再過多廿幾日 即昨天7月26日 個mon仲有奇怪影子岀現...初頭仲以為係貼紙黎...

今日Facebook 同店主討論希望可以跟進,結果被封鎖埋......
好灰...3千蚊整電腦用左三個多月就岀事真係喊岀黎

有無人想知道係邊間?

回覆 引用 TOP

講出邊間黑店!以免人中招

引用:
原帖由 nguyenngochung 於 2018-7-27 05:05 PM 發表

講出邊間黑店!以免人中招

回覆 引用 TOP

上華強北整仲方便。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 異域的膠袋 於 2018-7-27 02:07 PM 發表

真係好後悔無買到AppleCare
當買個教訓
話說小妹今年3月22日係Facebook搵左一間口碑唔錯的維修Mac機店換mon
結果7月初 個mon就岀現掉落的情況

今日Facebook 同店主討論希望可以跟進,結果被封鎖埋......
好灰...3千蚊整電腦用左三個多月就岀事真係喊岀黎 ...
比得幾千就揾番Apple搞啦...

引用:
原帖由 PnPnL 於 2018-7-27 08:09 PM 發表

比得幾千就揾番Apple搞啦...

回覆 引用 TOP

更應該後悔相信 FB 點讚

咁貴部機都唔差左買賣 care+
最重要唔識用時打去問店員點樣摸熟其它功能,以免貴買平用

引用:
原帖由 6674 於 2018-7-28 06:01 AM 發表

更應該後悔相信 FB 點讚
當時完全無唸過FB點讚可以花錢買so sad

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 116M 於 2018-7-28 08:08 AM 發表

咁貴部機都唔差左買賣 care+
最重要唔識用時打去問店員點樣摸熟其它功能,以免貴買平用
你講得啱...我下次一定會買唔想悲劇重演

回覆 引用 TOP

話時話佢真係好有一套...4.9星的評價
我當時好聲好氣同佢,但講左唔夠一陣
佢就立即block我,唔比我係佢FB page 差評
依家睇返下面張圖嘅第一句
我當時同佢講”我換左mon依三個多月黎並非日日用都壞”,佢就答我”個個都係話唔係成日用”
咁係咪等於其實唔只得我一個岀事...

一個在地踎村落的鋪頭,要有二萬點讚,可以係咁....
十年內年中無休,每日5個讚. (都未夠數) 

由買件電器,以至海內外選舉工程,都係 fake number

引用:
原帖由 6674 於 2018-7-28 08:53 AM 發表

一個在地踎村落的鋪頭,要有二萬點讚,可以係咁....
十年內年中無休,每日5個讚. (都未夠數) 

由買件電器,以至海內外選舉工程,都係 fake number
以後唔會再相信

回覆 引用 TOP

華強都可以 ok
希望有老會員介紹俾你啦。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]