• 瀏覽: 11,112
  • 回覆: 110
  • 追帖: 4
+16
引用:
原帖由 SA女 於 2023-1-25 14:52 發表

原來你真係唔係好熟要配咩路由器,電競同普通Router係電競內置左減小其他住戶既路由器既干擾,打機會順暢左咁解,不過如果你用AX6000換個電競AX5400,咁就等於唔駛換
原來係咁,即係佢唔一定硬件勁好多,只係優先俾打機唔受干擾

引用:
原帖由 alexwon2017 於 25/1/2023 15:05 發表

原來係咁,即係佢唔一定硬件勁好多,只係優先俾打機唔受干擾
你個路由器我仲以為你係Wifi4/5,AX已經係Wifi 6就唔駛換了

引用:
原帖由 SA女 於 2023-1-25 15:06 發表

你個路由器我仲以為你係Wifi4/5,AX已經係Wifi 6就唔駛換了
知道,唔該晒您🫰🏻🫰🏻

引用:
原帖由 lhcdims 於 2023-1-24 17:01 發表

係就係,不過我都唔知香港有行貨,自己拼多多買左:

另外如果識搞大陸vpn,睇官方大陸劇同官方 cctv5 體育,華碩個隻係方便D架!小米就麻煩好多!上次世 ...
這個都平,請問香港小米有冇得買?

引用:
原帖由 lawlapkay 於 2023-1-28 02:47 發表

這個都平,請問香港小米有冇得買?
據我所知,小米為左搞aiot,好多小米電視都係賣一部蝕一部,除非你係大陸入個什麼vip 會員比月費,所以我估香港小米不久將來都唔會賣電視!

深水埗福仁商場,同黃金商場地下,都有兩間街鋪,賣緊水貨,價錢大概 x 2.5,保養7日,呢個價錢比我就寧願唔要保養了!

引用:
原帖由 lhcdims 於 2023-1-28 02:55 發表

據我所知,小米為左搞aiot,好多小米電視都係賣一部蝕一部,除非你係大陸入個什麼vip 會員比月費,所以我估香港小米不久將來都唔會賣電視!

深水埗福仁商場,同黃金商場地下,都有兩間街鋪,賣緊水貨,價錢大概 x 2.5,保養7日,呢個價錢比我就寧願唔要保養了!
thanks

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]