• 瀏覽: 3,077
  • 回覆: 87
本主題由 peterchan 於 2021-4-11 11:07 AM 關閉
引用:
原帖由 louie186 於 2021-4-10 01:39 PM 發表

燒就未必燒,P4年代都有煎蛋事件,最多咪半個鐘頭死一次機
到時候Medium rare,都唔知邊啲熟左邊啲未熟。

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 louie186 於 2021-4-10 01:39 PM 發表

燒就未必燒,P4年代都有煎蛋事件,最多咪半個鐘頭死一次機
其實有香港代理都唔代表火牛質素高 內地火牛又唔一定爆炸

就好似我google搜尋 antec火牛 裏面的內容都是精彩

引用:
原帖由 hingppt 於 2021-4-10 03:19 PM 發表

其實有香港代理都唔代表火牛質素高 內地火牛又唔一定爆炸

就好似我google搜尋 antec火牛 裏面的內容都是精彩
nasa都會爆炸,爆炸才正常,14億人次不爆炸是不正常。
買部i7來降頻,都係不正常consumee。

引用:
原帖由 dAHeNrY 於 2021-4-10 03:27 PM 發表

nasa都會爆炸,爆炸才正常,14億人次不爆炸是不正常。
買部i7來降頻,都係不正常consumee。
其實我在淘寶用五十元買了紅外線測溫槍

有在淘寶用80元買了電量計

這些問題都不發生在這型號的電源供應器上

多謝你關心

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 hingppt 於 2021-4-10 03:32 PM 發表

真心
講到在淘寶買電源供應器這麼危險
用嚟呃傻仔低b仔戇仔就可以
得你1個係度講TB®芝嘛,個個都買TB®架啦。
個個都跌跌撞撞才學會走路,你無啦啦會識得飛。
唔洗5年私保你出事,到時候,咪係處哎救命。

引用:
原帖由 hingppt 於 2021-4-10 03:30 PM 發表

其實我在淘寶用五十元買了紅外線測溫槍

有在淘寶用80元買了電量計

這些問題都不發生在這型號的電源供應器上

多謝你關心
哦,嫌400貴,買300,+50紅外線,+80電量計.......咁咩重貴過400????
你部電腦2000元,搞咁多野!力仔,super力。

引用:
原帖由 dAHeNrY 於 2021-4-10 04:04 PM 發表

哦,嫌400貴,買300,+50紅外線,+80電量計.......咁咩重貴過400????
你部電腦2000元,搞咁多野!力仔,super力。
為了避免網絡打手妖言惑眾買這些測試設備是必須的

這些測試設備現在的平均成本不到一蚊

多謝你的關心

引用:
原帖由 hingppt 於 2021-4-10 06:07 PM 發表

為了避免網絡打手妖言惑眾買這些測試設備是必須的

這些測試設備現在的平均成本不到一蚊

多謝你的關心
呢啲真一賠十,搵你要。88

引用:
原帖由 dAHeNrY 於 2021-4-10 04:01 PM 發表

得你1個係度講TB®芝嘛,個個都買TB®架啦。
個個都跌跌撞撞才學會走路,你無啦啦會識得飛。
唔洗5年私保你出事,到時候,咪係處哎救命。
其實你覺唔覺得你啲表達好似一些代理

將兩樣沒有必然關係的事串起來 然後誤導一些智商比較低的人

例如:得你1個係度講

我講一個例子 香討好少網友教人單手揸法拉利 咁係唔係代表法拉利就有問題?

引用:
原帖由 dAHeNrY 於 2021-4-10 06:10 PM 發表

呢啲真一賠十,搵你要。88
如果我係呢度admin一早禁你言 

人哋開箱開開心心

你喺度不停唱衰 

好似唔抵得有人有新玩具

引用:
原帖由 hingppt 於 2021-4-10 06:12 PM 發表

其實你覺唔覺得你啲表達好似一些代理

將兩樣沒有必然關係的事串起來 然後誤導一些智商比較低的人

例如:得你1個係度講

我講一個例子 香討好少網友教人單手揸法拉利 咁係唔係代表法拉利就有問題?
代理?唔豬啵。硬件交流,同代理唔代理,有問題咩?
你唔敢買400元代理,買左300元無代理,跟住要溫度計紅外線,中厲害過肺炎細菌!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hingppt 於 2021-4-10 06:14 PM 發表

如果我係呢度admin一早禁你言 

人哋開箱開開心心

你喺度不停唱衰 

好似唔抵得有人有新玩具
你開箱啊,垃圾站有好多紙箱啊,咪話蝴蝶,鸚鵡孔集都有,而且很安全,絕對不會爆炸。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]