• 瀏覽: 873
  • 回覆: 8
最近新學 Java,但發現好多ERROR,但又唔識整,有冇師兄當初點學 Java,有冇簡單的網站教 Java?我用Android studios寫一個APP

熱賣及精選
引用:
原帖由 帥氣小劉 於 2021-4-6 11:40 PM 發表

最近新學 Java,但發現好多ERROR,但又唔識整,有冇師兄當初點學 Java,有冇簡單的網站教 Java?我用Android studios寫一個APP
java 咁廢都學,有 error 果個可能係你。

引用:
原帖由 煙民母親生賤種 於 2021-4-7 04:59 AM 發表

java 咁廢都學,有 error 果個可能係你。
呢個又堅揪 !!!

支持你.

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

加油,合約分析程式員叫價可以三四皮。

我認知的佛法 link

耳: Atrix/su ax7/su ax01 + E4c/GMP 8.35D
音: CS-725+MA BX2
手: BALL CM1011c
機: MBP/iPad4
引用:
原帖由 MICMIC_2ND 於 2021-4-10 03:25 PM 發表

加油,合約分析程式員叫價可以三四皮。
洗碗而家都去到兩皮。

引用:
原帖由 煙民母親生賤種 於 2021-4-10 04:18 PM 發表

洗碗而家都去到兩皮。
做份咁筍嘅洗碗, 辛苦曬。

我認知的佛法 link

耳: Atrix/su ax7/su ax01 + E4c/GMP 8.35D
音: CS-725+MA BX2
手: BALL CM1011c
機: MBP/iPad4

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 帥氣小劉 於 2021-4-6 11:40 PM 發表

https://www.javaworld.com.tw/jute/

.
引用:
原帖由 鄉貢仁 於 2021-4-10 09:24 PM 發表

https://www.javaworld.com.tw/jute/
最後回覆 2016, 2014 。。。。。  證明渣華已經玩能源。

附件

IMG_20210411_023038.jpg(186.68 KB)

2021-4-11 02:32 AM

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]