• 瀏覽: 1,707
  • 回覆: 12
  • 追帖: 1
中級maya原來深過初級好多,好多steps跟吾到,想搵人幫我補autodesk maya🙏🏻

熱賣及精選
引用:
原帖由 連續變出了理想 於 2021-3-4 10:19 AM 發表

中級maya原來深過初級好多,好多steps跟吾到,想搵人幫我補autodesk maya🙏🏻
PM 我,價錢可議🙏🏻🙏🏻

報udemy. 影片教學. 可以退帶不斷看到明.

引用:
原帖由 esprithk 於 2021-3-4 02:34 PM 發表

報udemy. 影片教學. 可以退帶不斷看到明.
多謝ching提議🙏🏻始終我想有人教可以即場問問題,邊度吾明問邊度

引用:
原帖由 連續變出了理想 於 2021/3/4 14:42 發表

多謝ching提議🙏🏻始終我想有人教可以即場問問題,邊度吾明問邊度
udemy 很高評分的.
他們也有導師解答. 有對話CHANNEL可留言跟進.

而且是收費非常非常便宜.
整個課程才HK$250左右. 幾十個小時教學影片.
(你可以加個IDM下載保留. 以後睇番好有用)

咁都諗得過,有人答我問題好好多

引用:
原帖由 連續變出了理想 於 2021-3-4 02:48 PM 發表

咁都諗得過,有人答我問題好好多
不過如果有ching 可以幫我惡補下我啲maya,都pm我🙏🏻

引用:
原帖由 連續變出了理想 於 2021/3/4 14:53 發表

不過如果有ching 可以幫我惡補下我啲maya,都pm我🙏🏻
我學3D printing. 沒有學MAYA

引用:
原帖由 esprithk 於 2021-3-4 03:03 PM 發表

我學3D printing. 沒有學MAYA
Maya私補好少人做

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 zoomweddingme 於 2021-3-8 11:13 AM 發表

咁冷門
但會唔會都有ching學呢樣,可以補下我課

可以上網睇下片,睇下人地做,自己又試下~ 譬如呢個網站都有D片俾初學者睇. 

https://www.cgian.com/2021/03/5- ... reate-among-us.html

引用:
原帖由 連續變出了理想 於 2021-3-8 12:33 PM 發表

但會唔會都有ching學呢樣,可以補下我課
maya  有人學

Houdini 咁冷門 香港都有大師級
主要接外判工作
簡單的 好像收30萬左右  
不過最近因疫情 好多製作都難接
5萬的 都有人做

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]