• 瀏覽: 4,845
  • 回覆: 6
  • 追帖: 2
請問 pccw續約1000m 居屋最平可以講價到幾銀?

扣哂現金卷,我覺得平均$7x 一個月可以續嘞

引用:
原帖由 TT1N1G 於 2021-1-15 12:14 PM 發表

未攞取消表格佢話續30個98蚊咩都無,估計佢收到取消表格會比現金卷

回覆 引用 TOP

佢報煎牛排我$9X幾冇得再平

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 TT1N1G 於 2021-1-15 12:14 PM 發表

師兄師兄你續約未
公屋嘅價錢佢開價都真係好貴,
請問你係咪有$2000現金券大概$158一個月?請問你有冇send嗰啲取消續約嘅Cut方
今日去同我講
係咁以參考過呢度各位師兄嘅參考價
$98 ×30個月1000 MB除翻好似$72一個月到
$138 ×24個月送$800 coupon除翻$95一個月
$158 ×24個月送$1200 $108一個月
呢度我都唔考慮住因為我都係想佢送返$2000百佳現金卷俾我
呢度有師兄講過話係$158 24個月$2000現金券仲話有氣炸鍋送,嗰個sales佢就口窒窒話冇呢個氣炸鍋送亦都冇$2000現金卷送請問呢度有冇師兄攞到😊😊🥰🥰
佢就冇問我住邊㗎我諗呢啲係公屋或者據屋嘅價錢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 錶妳有冇 於 2021-1-14 08:48 PM 發表

請問 pccw續約1000m 居屋最平可以講價到幾銀?
今日去同我講
$138 ×24個月送$800 coupon除翻$95一個月
呢度有師兄講過話係$158 24個月$2000現金券仲話有氣炸鍋送,嗰個sales佢就口窒窒話冇呢個氣炸鍋送亦都冇$2000現金卷送請問呢度有冇師兄攞到😊😊🥰🥰
佢就冇問我住邊㗎我諗呢啲係公屋或者據屋嘅價錢

引用:
原帖由 manman2888 於 2021-1-22 12:26 AM 發表

今日去同我講
呢度有師兄講過話係$158 24個月$2000現金券仲話有氣炸鍋送,嗰個sales佢就口窒窒話冇呢個氣炸鍋送 ...
最後選擇$98 ×30個月1000 MB除翻好似$72一個月到,再交800蚊超市禮券

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]