• 瀏覽: 2,284
  • 回覆: 36
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 股市係我提款機 於 2020-7-15 01:28 PM 發表

我淨係覺得佢D錢好難賺, 買條二手DDR4 二百幾蚊, 仲難過買千幾萬樓
流主又會話,3大超市的可樂和金象米都未必同價錢,我做好資料調查才出手未遲,反正未係急住(開餐)用的。

熱賣及精選
引用:
原帖由 leungmanman 於 2020-7-15 01:35 PM 發表

流主又會話,3大超市的可樂和金象米都未必同價錢,我做好資料調查才出手未遲,反正未係急住(開餐)用的。
如果當家的話, 都唔洗買米了, 全家餓死都未有飯食

引用:
原帖由 股市係我提款機 於 2020-7-15 01:41 PM 發表

如果當家的話, 都唔洗買米了, 全家餓死都未有飯食
又唔係講辦館$96 8kg有超市$106喎,點都要出去格下價先。

引用:
原帖由 leungmanman 於 15-7-2020 13:43 發表

又唔係講辦館$96 8kg有超市$106喎,點都要出去格下價先。
只要砌好1台電腦硬件, 安裝OS上網, 再去呢個網址就得

https://online-price-watch.consumer.org.hk/opw/list/015

引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2020-7-15 02:26 PM 發表

只要砌好1台電腦硬件, 安裝OS上網, 再去呢個網址就得

https://online-price-watch.consumer.org.hk/opw/list/015
咁樣講食米一般好小缺貨無金象可改食金鳳囉,但樓主的四年多前Corsair  2133Mhz c15 8g Ram我自己都把握100%可以找到相同。

引用:
原帖由 leungmanman 於 15-7-2020 14:42 發表

咁樣講食米一般好小缺貨無金象可改食金鳳囉,但樓主的四年多前Corsair  2133Mhz c15 8g Ram我自己都把握100%可以找到相同。
求其加條CHEAP雞2666搞掂啦

引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2020-7-15 02:49 PM 發表

求其加條CHEAP雞2666搞掂啦
有人又會講不確定性的事情無必要嘥錢去做囉,當然二手腦場老板上門包裝包試除外,價錢最好二佰內搞定就very good喇。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]