• 瀏覽: 1,095
  • 回覆: 9
  • 追帖: 1
依家最平可以做到幾多錢?
sales offer我$99蚊簽24個月送150蚊超市coupon

熱賣及精選
引用:
原帖由 U18 於 2020-5-22 09:57 PM 發表

依家最平可以做到幾多錢?
sales offer我$99蚊簽24個月送150蚊超市coupon
Offer 24個月,居屋,110 x24 個月,refund 99元六個月,700 超市 coupon, net average hkd 56 per month. 打上 1000 renew

引用:
原帖由 ltho3k 於 2020-5-23 06:28 AM 發表

Offer 24個月,居屋,110 x24 個月,refund 99元六個月,700 超市 coupon, net average hkd 56 per month. 打上 1000 renew
唔洗出動cut form都可以咁平?

引用:
原帖由 U18 於 2020-5-24 09:44 AM 發表

唔洗出動cut form都可以咁平?
電话千奇唔好 send cut form, cut 左有機會電話 number 冇左。

引用:
原帖由 ltho3k 於 2020-5-24 10:39 AM 發表

電话千奇唔好 send cut form, cut 左有機會電話 number 冇左。
我打左2次,一次打去續約28883063果個,另一次打去1000再駁問續約,2個都係俾返一樣既plan我...99蚊24個月送150coupon ..........

引用:
原帖由 U18 於 2020-5-24 02:37 PM 發表

我打左2次,一次打去續約28883063果個,另一次打去1000再駁問續約,2個都係俾返一樣既plan我...99蚊24個月送150coupon ..........
我7月初到期,太早打冇用,一個月前 offer net 60...

引用:
原帖由 ltho3k 於 2020-5-24 02:59 PM 發表

我7月初到期,太早打冇用,一個月前 offer net 60...
我都係7月頭到期...依家距離到期日都唔夠1個半月...唔算早啦...

回覆 引用 TOP

我早兩日收到電話...
公屋....$198=1個月,免8個月月費+800蚊惠康之話有部平板送-__-

除開98一個月....立即問定CUT FROM詳情!

回覆 引用 TOP

Eye3就到期,已交cut form.昨日再打1000問新報價,企硬收正價兼沒有coupon!

回覆 引用 TOP

更正昨日問轉用純家居電話,沒有上網功能.

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]