• 瀏覽: 4,184
  • 回覆: 56
本主題由 peterchan 於 2020-4-22 09:55 AM 移動
引用:
原帖由 ming1214 於 24-4-2020 15:23 發表

我唔使收$喎,月費包埋1000M,電話,mytv,$149
有電話就要焗用舊野

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 ming1214 於 2020-4-24 03:23 PM 發表

我唔使收$喎,月費包埋1000M,電話,mytv,$149
你看清楚合約 每個月十塊錢 嗰舊嘢係租返嚟㗎

引用:
原帖由 arcadiang 於 2020-4-24 05:15 PM 發表

你看清楚合約 每個月十塊錢 嗰舊嘢係租返嚟㗎
真係冇

12-MAY-2008
11:13        沙田
星期一        過關 位置Q
3X4        4 場    3 野蠻 + 8 煇煌駒
6 場    6 再來旺財 + 13 羅漢
8 場    2 實業輝煌 + 11 尚兄 $10

$40.00        $124,393.50

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 norman001 於 2020-4-21 10:24 PM 發表

本身同屋企人住公屋,用ims 1000mb + linksys ea8500,個linksys ea8500 好穩定,好少會斷線

而部PC 經router 下載都有9xx ,公屋的device 有一部ipad, 三部iPhone , 一部android ,一部apple tv box 和一部MacBook pro

已經上左車,會自己一個住,暫時揀左hkbn 500mb ,同埋新屋只會用 ...
新屋如果比較大,一隻未必夠,
而一對AX,可以抵得上三隻AC,
比着我都揀AX,因為AX的機種別具設計風格。

...

可以參考蜘蛛router的介紹
https://youtu.be/T_Uc12Ap1c0

這兒還有兩頁的詳盡router推介,請隨意慢慢比較,揀出最啱心水:https://computer.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=28973288&

😀🤣😍😆😂🤣😍😍🍧 🍦

回覆 引用 TOP

可以諗下ASUS AX56U WIFI 入門黎, 有技術但入門價, 都OK

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2020-4-23 11:56 AM 發表

我自用就TPLINK C7, 13年用到而家仲好生猛, 老點朋友多數C6, 牌子情意結就點佢買AC59U
師兄真係有心幫人,搭個咀問下,我岩岩死左隻router唔識著機,要買過部新
我家有四個 360 小水滴cam會24小時長開,另有三部iphone  ,另外一部ipad 及notebook 間唔中會三部iphone用途都係小朋友上網做功課,老婆煲劇,唔會打online game,即係我平均有7個裝置同一時間使用網絡,如果用你介紹果兩部夠穩定嗎?

引用:
原帖由 ansong 於 23-5-2020 09:00 發表

師兄真係有心幫人,搭個咀問下,我岩岩死左隻router唔識著機,要買過部新
我家有四個 360 小水滴cam會24小時長開,另有三部iphone  ,另外一部ipad 及notebook 間唔中會三部iphone用途都係小朋友上網做功課,老婆煲劇,唔會打online game,即係我平均有7個裝置同一時間使用網絡,如果用你介紹果兩部夠穩定嗎? ...
10個裝置以內冇咩問題,通常開party先會死wifi

引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2020-5-23 10:27 AM 發表

10個裝置以內冇咩問題,通常開party先會死wifi
Thx,另想問個cam 有兩秒delay係咪正常?定關網絡速度問題?thx!

引用:
原帖由 ansong 於 23-5-2020 11:41 發表

Thx,另想問個cam 有兩秒delay係咪正常?定關網絡速度問題?thx!
正常不過,換5G有改善

引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2020-5-23 11:42 AM 發表

正常不過,換5G有改善
ThX!🙏🏻🙏🏻

回覆 引用 TOP

剛在腦場入手$1600有找

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]