• 瀏覽: 12,048
  • 回覆: 55
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 Tiger.CH 於 2019/10/22 08:03 發表

但係到咗三五年後又被局住另購,因為之前啲咪一樣話永久使用。
不是, Affinity Designer是永久license。
(外國很多人轉用了)
一日印刷果邊認CMYK PDF 無問題。

當你3年買一次($400)
也都比Adobe CC月費$1xx(非全套)便宜16倍呀。

video edit 有很多選擇。

熱賣及精選
引用:
原帖由 esprithk 於 2019-10-22 01:08 PM 發表

不是, Affinity Designer是永久license。
(外國很多人轉用了)
一日印刷果邊認CMYK PDF 無問題。

當你3年買一次($400)
也都比Adobe CC月費$1xx(非全套)便宜16倍呀。

video edit 有很多選擇。 ...
我當年買嘅喺cs6,話就係永久,結果到而家係唔再支援,唔可以用(電腦系統升級)

回覆 引用 TOP

我都要強行關機先得OK~~
藍芽耳機 連不上了,一連就斷

只知受人命令,任務
只懂得附和..攻擊..
打手們已片地開花。。
訊息一面倒有如洗板,只會令人更加反感!

回覆 引用 TOP

聽聞lightroom, PS嗰啲用唔到
我用永久license,更加唔會up

回覆 引用 TOP

我也是用開office2011, update咗之後就用唔到啦。
原來10.15只能用office2019, 和office365, 令人有被搵咗笨的感覺。

引用:
原帖由 融入大自然 於 2019/10/25 13:39 發表

我也是用開office2011, update咗之後就用唔到啦。
原來10.15只能用office2019, 和office365, 令人有被搵咗笨的感覺。
只支持64bit. 全部32bit軟件即死

Upgrade左,好後悔。部機宜家開機勁慢。。。由開機聲開始,要差不多5分鐘先開到個Chrome。。。
宜家希望TimeMachine可以recover到upgrade之前。。。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 esprithk 於 2019-10-25 05:44 PM 發表

只支持64bit. 全部32bit軟件即死
請問各位知唔知睇波用既sopcast,係upgrade左catalina之後仲用唔用到?

引用:
原帖由 GRV 於 2019-11-8 08:31 PM 發表

請問各位知唔知睇波用既sopcast,係upgrade左catalina之後仲用唔用到?
sopcast無64bit,開唔到

引用:
原帖由 laisi2 於 2019-11-9 11:31 AM 發表

sopcast無64bit,開唔到
🙏🏻感謝,咁唔upgrade 住啦⋯⋯

回覆 引用 TOP

都係建議唔好upgrade
我都係發覺upgrade完唔好用重新裝回原廠os

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]