註冊 登入

大家請留言網上行續約最優惠計劃集中區

PCCW 7月到期, 續約升級500mb $168, 咩都無得送~

精選樓盤
睇黎D 卷 送到 7788

引用:
原帖由 manman2888 於 2019-3-10 04:30 PM 發表

打俾我續約個男仔態度真係超好囉
我係惠康現金過$2000 158 X24
1000M
成功😆😆😆😆
請問可否pm sales 聯絡方法?
Cut form send 左,仲有幾日完約,但offer 只係由$800 加到$1000 惠康卷,感謝

引用:
原帖由 fb9437920 於 2019-3-26 03:02 PM 發表

PCCW 7月到期, 續約升級500mb $168, 咩都無得送~
仲有咁長約一定冇好offer
等約滿前1-2個月

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kjan 於 2019-3-26 03:03 PM 發表

Cut form send 左,仲有幾日完約,但offer 只係由$800 加到$1000 惠康卷,感謝
ching係咩樓?
我同你情況差不多

引用:
原帖由 donttellu 於 2019-3-26 02:41 PM 發表

月費幾多?
有冇免月費?
1000m, 158x24, 頭先再打上1000問,另外個客服又開1000超市優惠卷,見多兩舊唔好煩即時續,下月生效新約,比舊約平。個個客服d卷銀碼都唔同,唔知係咪博你接受自己食差額,無理由個個開價都唔同,600,800,1000卷我都比過offer

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kjan 於 2019-3-26 03:03 PM 發表

現在可能1000已經係最盡,我都剛剛續了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 去混世界各地 於 2019-3-26 03:03 PM 發表

睇黎D 卷 送到 7788
應該係,越送越少

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fb9437920 於 2019-3-26 03:02 PM 發表

而家咩都無得送,連戶外wifi都無得送,如果要就另外加錢,加錢就唔要啦!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 donttellu 於 2019-3-26 03:17 PM 發表

ching係咩樓?
我同你情況差不多
我屋苑私樓, 4個月前開比我$238 1000mb 回$300-$500coupon,send 左cut form 就打黎話1000mb 月費 $178,回$800-1000coupon。之前有Ching 話過月頭會offer coupon 好d,突登3月1-7號期間打過2次上去,每次都話冇$1500-$2000 quota。但另一個討論區月中都有其彵人回到$2000

引用:
原帖由 kjan 於 2019-3-26 04:25 PM 發表

我屋苑私樓, 4個月前開比我$238 1000mb 回$300-$500coupon,send 左cut form 就打黎話1000mb 月費 $178,回$800-1000coupon。之前有Ching 話過月頭會offer coupon 好d,突登3月1-7號期間打過2次上去,每次都話冇$1500-$2000 quota。但另一個討論區月中都有其彵人回到$2000 ...
私樓係貴d
同埋比較少ching報價
難d掌握行情
CMHK 公私同價,可考慮

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。