• 瀏覽: 2,082
  • 回覆: 11
彈google中獎廣告後..我冇按o.k...估d廣告毒?..總之一入娛樂頻道就自動彈入去

熱賣及精選
引用:
原帖由 nbachung101 於 2021-2-7 06:05 PM 發表

彈google中獎廣告後..我冇按o.k...估d廣告毒?..總之一入娛樂頻道就自動彈入去
我今天入娛樂頻道
沒有出Google中獎廣告

Artist: 鈴木光
Video: Netflix
Book: 大奉打更人
Comic: 여신강림
Game: 大航海時代Online
手機版香討有毒, 轉電腦版先冇事.

同部機掃毒掃malware 先罷

小心 閃親
得閒飲兩杯
唔該介紹d好野食黎吖
我昨日約4pm用pc去這裡, chrome的Avast online Security話有危險

Android 機的話,去設定度將關咗Google 通知,然後再刪除瀏覽紀錄。

引用:
原帖由 nbachung101 於 2021-2-7 05:05 PM 發表

其他區點會無??

https://m.discuss.com.hk/index.p ... 50&extra=page=1

親子王國又係,睇其他不同網站間唔中都有

用電腦瀏覽

手機上香討無

前星期我 1部平版,2部電話都中獎😢😢😢好煩呀,主要係睇香討同 on. CC就彈中獎唐告,一㩒同意 Cookie就彈。。。。。

附件

Capture+_2021-02-12-22-43-59-1.png(582.25 KB)

2021-2-12 10:50 PM

引用:
原帖由 daisukemoi 於 2021-2-7 05:53 PM 發表

我今天入娛樂頻道
沒有出Google中獎廣告
手機版香討有毒, 轉電腦版先冇事

呃水吹共慘5無黨,爛C狗 又黎搵食,正仆街!!
引用:
原帖由 嘉茵 於 2021-2-12 10:50 PM 發表

前星期我 1部平版,2部電話都中獎😢😢😢好煩呀,主要係睇香討同 on. CC就彈中獎唐告,一㩒同意 Cookie就彈。。。。。
剛才入 on. Cc 睇足球賽果又彈。。。。。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]