• 瀏覽: 69,558
  • 回覆: 167
  • 追帖: 5
而家隻tp link router 用咗5年,諗住平平哋換華為 ax3 pro. 請問有冇c hing 用緊?得唔得?

懷念 = 忘記??
熱賣及精選
非常惦, 高速穩定. 係無USB Port, 睇你用唔用.

基本無額外功能. 不過平人地成截. 速度同穩定都OK, 起碼唔會衰過TP link

有需要可放心買
性價比十分高
自己淘更加抵

聽聞發熱問題嚴重,睇下遲d會唔會有第二代或者修正版本推出,暫時唔多建議購買

引用:
原帖由 DDDn 於 2020-5-30 12:10 PM 發表

非常惦, 高速穩定. 係無USB Port, 睇你用唔用.
Ching 想問下華為AX30 pro係咪可以過濾網址?可唔可以試下過濾facebook?因細路個facebook成日彈色情account要求新增朋友。

引用:
原帖由 deadman12 於 2020-5-30 08:54 PM 發表

聽聞發熱問題嚴重,睇下遲d會唔會有第二代或者修正版本推出,暫時唔多建議購買
我不覺得很熱, 速度亦正常. 購入到而家都未斷過線.

AX3 Pro, AX3, 暫時不能設置兒童上網保護. 唔知幾時加返.

想問 本身用緊 asus ac87u
換ax3 / ax3pro 性能有大提升嗎?

完全唔駛考慮華為, 送資料俾人監控? 又廢又危險

引用:
原帖由 whyalwaysyou 於 2020-6-4 12:09 AM 發表

完全唔駛考慮華為, 送資料俾人監控? 又廢又危險
你睇下你屋企個modem先啦

引用:
原帖由 DDDn 於 2020-6-3 01:08 PM 發表

AX3 Pro, AX3, 暫時不能設置兒童上網保護. 唔知幾時加返.
我見網上評測有兒童上網保護?

引用:
原帖由 DDDn 於 2020-6-3 13:08 發表

我睇華為花粉俱樂部D人話熱到wifi斷線,仲有人要系個殼底下加散熱片或者加風扇先掂,仲有人要求官方出一個cpu降頻版本解決散熱問題

引用:
原帖由 deadman12 於 2020-6-4 04:08 PM 發表

我睇華為花粉俱樂部D人話熱到wifi斷線,仲有人要系個殼底下加散熱片或者加風扇先掂,仲有人要求官方出一個cpu降頻版本解決散熱問題
我從未斷過線, 我覺得溫度是合理的. 我唔敢話我loading好大, 但我都經常bt, 用qbittorrent, 開6個job, 每個Dn 2000線, 無限制下載速度, 100k up. 下載可去到 60 ~ 80 MB/s, IDM 下載可過 100MB/s, (PCCW 1000M). 我完全無問題. 329人仔, 淘過返嚟玩吓啦. 自已試試最好.

現在的firmware沒有了兒童mode設定.

引用:
原帖由 DDDn 於 2020-6-4 08:28 PM 發表

我從未斷過線, 我覺得溫度是合理的. 我唔敢話我loading好大, 但我都經常bt, 用qbittorrent, 開6個job, 每個Dn 2000線, 無限制下載速度, 100k up. 下載可去到 60 ~ 80 MB/s, IDM 下載可過 100MB/s, (PCCW 1000M). 我完全無問題. 329人仔, 淘過返嚟玩吓啦. 自已試試最好.

現在的firmware沒有了兒 ...
Ching,無兒童Mode咁有冇網址過濾?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]