• 瀏覽: 3,851
  • 回覆: 33
  • 追帖: 2
屋企用光纖1000 MB,用asus router不過好舊,8年之前既router,有無邊隻好,2500內,想買令小小,200呎到

熱賣及精選
引用:
原帖由 oldpan777 於 2021-2-27 09:14 AM 發表

屋企用光纖1000 MB,用asus router不過好舊,8年之前既router,有無邊隻好,2500內,想買令小小,200呎到
如果想用返 Asus 就 AX86U/AX88U

Thx reply,Asus性價比高唔高?唔知邊隻牌子最好,最緊要快,最新,令牌子

引用:
原帖由 wkkenneth 於 2021-2-27 09:52 AM 發表

係咪最新都係買wifi6

引用:
原帖由 wkkenneth 於 2021-2-27 09:52 AM 發表

兩隻邊隻新d?

引用:

兩隻邊隻新d?

引用:
原帖由 oldpan777 於 2021-2-27 10:01 AM 發表

Thx reply,Asus性價比高唔高?唔知邊隻牌子最好,最緊要快,最新,令牌子
雙頻同3頻有咩分別

引用:
原帖由 oldpan777 於 2021-2-27 10:03 AM 發表

兩隻邊隻新d?
AX86U 新D, 不過無得刷第三方固件. 其實 86U/88U 性能差唔多, 86U 會抵少少

引用:
原帖由 oldpan777 於 2021-2-27 10:02 AM 發表

係咪最新都係買wifi6
就算你無 wifi 6 device, 都建議上wifi 6 router.

穿牆唔洗好勁,wifi放既位置同個廳好近,

TPLINK AX50 性價高,$599 intel晶片

引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2021-2-27 10:43 AM 發表

WIF6 的話, Intel 晶片唔係selling 而反而係拖累

小心 閃親
得閒飲兩杯
唔該介紹d好野食黎吖
引用:
原帖由 wkkenneth 於 2021-2-27 10:12 AM 發表

就算你無 wifi 6 device, 都建議上wifi 6 router.
想問asus router 觀塘定灣仔,有無專門店

引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2021-2-27 10:43 AM 發表

一定不要選tplink, 個rom寫得不好, 一定要刷客rom.

引用:
原帖由 oldpan777 於 2021-2-27 11:19 AM 發表

想問asus router 觀塘定灣仔,有無專門店
都唔洗專門店,電腦舖都應該有得賣。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]