• 瀏覽: 6,194
  • 回覆: 35
  • 追帖: 2
有電腦舖想比錢安裝win10,
搬去深水埗好遠,謝謝!

熱賣及精選
你意思係叫人上門提供安裝Windows服務?

語意不清唔知想講乜?

回覆 引用 TOP

DIY喇

回覆 引用 TOP

上網買自己安最簡單

回覆 引用 TOP

你是否問你家居附近的電腦舖為你代安裝Windows10服務?
1. 自己親身問問代裝收費多少?
   1.1 你把機抬到店,收多少?
   1.2 店方到府上安裝,收多少??
2. 有些巴士站有街招電腦技術員提供上門維修服務,自己問價即可

回覆 引用 TOP

樓主意思電腦舖唔識安裝win10, 想比錢佢安裝, 但間舖搬左去深水埗好遠, 賺唔賺好?

有啲嘢明明以為可以得到嘅 但係始終都得唔到
有啲嘢喺千辛萬苦之後得到 又會覺得不外如是
與其係噉 倒不如擁有一份美麗嘅回憶
一個永恆嘅盼望 噉咪仲好
引用:
原帖由 晚間笨拙的手機 於 2021-1-23 12:04 PM 發表

樓主意思電腦舖唔識安裝win10, 想比錢佢安裝, 但間舖搬左去深水埗好遠, 賺唔賺好?
流主講到一節節咁,不如由當事人逐點來講解,等大家易明白一啲

引用:
原帖由 leungmanman 於 23-1-2021 12:33 發表

流主講到一節節咁,不如由當事人逐點來講解,等大家易明白一啲
唐詩+文言文FEEL

我估佢係想安WIN10, 唔想托架機走王金咁遠

引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2021-1-23 02:07 PM 發表

我估佢係想安WIN10, 唔想托架機走王金咁遠
又或者有間電腦舖叫樓主幫手裝套win10落部機再送部機去深水埗

回覆 引用 TOP

唔去王金可以試下華強北

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 leungmanman 於 2021-1-23 09:43 AM 發表

你意思係叫人上門提供安裝Windows服務?
+ //我估佢係想安WIN10, 唔想托架機走王金咁遠//

咁樓主要講佢地區.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 pkaeon 於 2021-1-23 09:22 AM 發表

有電腦舖想比錢安裝win10,
搬去深水埗好遠,謝謝!
我估他是想比錢安裝win10
但又不想搬部機去深水埗
因為太遠,最好有人上門裝🤔🤭🤣

回覆 引用 TOP

到底想表達d乜?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]