• 瀏覽: 3,358
  • 回覆: 16
本主題由 peterchan 於 2020-10-31 10:21 PM 分類
E家要買一張全新RTX2060大概要幾錢?

..............................
熱賣及精選
引用:
原帖由 fiveken 於 2020-10-31 08:36 PM 發表

E家要買一張全新RTX2060大概要幾錢?
打兩隻字上去google就有如正都,匯訊,中央田,珍寶就有價,善用一下搜尋可以解決很多問題!

盛衰交替,物極必反
買rtx3070

一日藍絲 終身藍絲
引用:
原帖由 timothywongting 於 2020-10-31 10:27 PM 發表

買rtx3070
3000蚊買到嗎

..............................
引用:
原帖由 fiveken 於 2020-10-31 11:27 PM 發表

3000蚊買到嗎
唔得
唔急可以等3060,價位應該三千幾

graphic card越出越多。

仲買6G card...
8G card都嫌佢少啦!

請勿輕信有關無牌代炒期貨服務!
有疑問請致電證監會查詢
/向證監會求助
電話2231 1222
(選取所需語言後按5字)
唔好出 2060 啦,等 3060ti 好過

3070好似5千幾

GEFORCE RTX 2060 VENTUS XS 6G OC
急用, E家買E個大概幾錢左右

Asus gtx 2060 6GB 二千九百左右

引用:
原帖由 股市係我提款機 於 2020-11-4 02:06 AM 發表

Asus gtx 2060 6GB 二千九百左右
msi GEFORCE RTX 2060 VENTUS XS 6G OC 呢

引用:
原帖由 fiveken 於 2020-11-5 12:28 AM 發表

msi GEFORCE RTX 2060 VENTUS XS 6G OC 呢
我個人只會考慮華碩

其實你都無咩選擇, 一係就AMD RX 6XXX 顯卡, 但AMD 卡你未必想要

一係就 RTX 3060, 但要食炒價, 有排先會回復正常,

所以你都唯有要返 RTX 2060

引用:
原帖由 股市係我提款機 於 2020-11-5 12:33 AM 發表

我個人只會考慮華碩

其實你都無咩選擇, 一係就AMD RX 6XXX 顯卡, 但AMD 卡你未必想要

一係就 RTX 3060, 但要食炒價, 有排先會回復正常,

所以你都唯有要返 RTX 2060
效能低4成喎。

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2020-11-5 12:54 AM 發表

效能低4成喎。
AMD RX 6800 抵用,  US $579, 唔食炒計 HK$ 4700 有交易, 效能同 RTX 3070差不多

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]