• 瀏覽: 9,631
  • 回覆: 171
由於版友淘佬常常發現有平價芒出現,希望各版友(考生)在選擇答(利多於弊)或(弊多於利)同時比出自己意見,以便獲取高分評核。

投票項目 ( 多選 : 最多可選 3 項 ) 參與人數 25

1. 見到有平必定衝去買,鑊咗就索性食自己
2. 做吓工課買什麼京x自營(有版報稱)保障更多話香港有退貨回收點。
3. 平得幾多先?直接出腦場即試即取,七天有壞包換不用煩。
引用:
原帖由 leungmanman 於 2020-6-13 08:42 AM 發表

由於版友淘佬常常發現有平價芒出現,希望各版友(考生)在選擇答(利多於弊)或(弊多於利)同時比出自己意見,以便獲取高分評核。
d TB高手吾淘吾舒服,玩退貨仲玩到爐火純清,跟本就吾是問題吧

ps: 1.可惜e區吾是網購區,費事搶果區生意啦
      2.都係果句,TB野,只要信,吾洗問

逃D唔等洗唔急野,例如USB面板,插線果D,跟埋其他野集運慳運費,預左唔退貨輸晒都唔驚

引用:
原帖由 PnPnL 於 2020-6-13 08:52 AM 發表

d TB高手吾淘吾舒服,玩退貨仲玩到爐火純清,跟本就吾是問題吧

ps: 可惜e區吾是網購區,費事搶果區生意啦
但先前兩位版友淘咗2只芒獲咗(叫苦連天中)但係那些所謂淘佬高手又唔跳出來協助他們,仲話鳩他們我無義務教導你們,即係講咗等於無講。

引用:
原帖由 leungmanman 於 2020-6-13 09:01 AM 發表

但先前兩位版友淘咗2只芒獲咗(叫苦連天中)但係那些所謂淘佬高手又唔跳出來協助他們,仲話鳩他們我無義務教導你們,即係講咗等於無講。
所以我加左 ps#2咯...

其實之前很比板大大刪走個topic已up過->靜GG淘! 有問題都吾好post很e區,網購區除外

其實最橙果係被刪post樓主up完個平價,又話冇貨,又上來吾知呻乜...

引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2020-6-13 09:00 AM 發表

逃D唔等洗唔急野,例如USB面板,插線果D,跟埋其他野集運慳運費,預左唔退貨輸晒都唔驚
睇一DD貨,Antec 名牌金牛釱金牛面價仲貴過香港,不如放工直接出深水埗買,淘嚟把柒咩!

引用:
原帖由 leungmanman 於 2020-6-13 09:06 AM 發表

睇一DD貨,Antec 名牌金牛釱金牛面價仲貴過香港,不如放工直接出深水埗買,淘嚟把柒咩!
另外二手野行過一條街隔離新高登都多平野執,揾吾到或再考慮淘都未遲

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 leungmanman 於 13-6-2020 09:06 發表

有D野香港未必易搵到例如1開4網路selector, 20蚊人仔1隻,我逃過20隻

引用:
原帖由 PnPnL 於 2020-6-13 09:05 AM 發表

所以我加左 ps#2咯...
其實之前很比板大大刪走個topic已up過->靜GG淘! 有問題都吾好post很e區,網購區除外
咪係囉,昨日那個淘佬芒Topic 傾了4,5版不知幾熱烈討論,點知版主突然吹雞完場,無撚計。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2020-6-13 09:13 AM 發表

有D野香港未必易搵到例如1開4網路selector, 20蚊人仔1隻,我逃過20隻
下欄嘢$20有問題直接掉咗佢係咪?

引用:
原帖由 leungmanman 於 13-6-2020 09:18 發表

下欄嘢$20有問題直接掉咗佢係咪?
當然係啦,退貨仲貴

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2020-6-13 09:13 AM 發表

TB冇試過電腦野,近期近磅d係比MacAir專用羅c批,不過未運到落黎又去行下新高登又比我揾到一套批,居然有果種,仲平一大截添

引用:
原帖由 PnPnL 於 13-6-2020 09:23 發表

TB冇試過電腦野,近期近磅d係比MacAir專用羅c批,不過未運到落黎又去行下新高登又比我揾到一套批,居然有果種,仲平一大截添
杯麵,牛肉乾果D零食逃就抵玩,香港15蚊隻杯麵8蚊人仔逃

1次過逃1大堆

ryan111111可否出來比啲意見呀?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2020-6-13 09:27 AM 發表

杯麵,牛肉乾果D零食逃就抵玩,香港15蚊隻杯麵8蚊人仔逃

1次過逃1大堆
杯麵都淘返來吃,果然掂呀 ! 如果食到有益味你教吓我怎樣去RMA換貨。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]