• 瀏覽: 1,476
  • 回覆: 9
請問各位師兄咁樣組合有冇問題?和呢啲零件耐用嗎?因為上一部用了八年仲末壞,係好慢頂唔順

附件

Screenshot_20200614_175742_com.android.chrome.jpg(79.46 KB)

2020-6-16 07:30 AM

Screenshot_20200614_175747_com.android.chrome.jpg(87.14 KB)

2020-6-16 07:30 AM

引用:
原帖由 tommyltl 於 2020-6-16 07:30 AM 發表

請問各位師兄咁樣組合有冇問題?和呢啲零件耐用嗎?因為上一部用了八年仲末壞,係好慢頂唔順
咁砌好D:

附件

擷取.PNG(160.09 KB)

2020-6-16 07:38 AM

或者等b550底板出現再度過張list

ssd就不要用wd green版啦

盛衰交替,物極必反
引用:
原帖由 blackkh 於 2020-6-16 08:10 AM 發表

ssd就不要用wd green版啦
收到,多謝

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 leungmanman 於 2020-6-16 07:46 AM 發表

或者等b550底板出現再度過張list
收到,多謝

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wkkenneth 於 2020-6-16 07:38 AM 發表

咁砌好D:

回覆 引用 TOP

budget鬆動可以買500g Samsung 970 evo Plus M.2

回覆 引用 TOP

其實我唔係好明, B550 仲有個多月就出, 個個都話要而家出機,

舊機可以用8年, 不能多等一個月?

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]