• 瀏覽: 4,639
  • 回覆: 19
唔知點解我玩戰地5玩玩下有時候會自己成個遊戲自動關左,請問係咩原因???有無人知道?

引用:
原帖由 非誠勿入 於 2019-9-22 02:42 PM 發表
唔知點解我玩戰地5玩玩下有時候會自己成個遊戲自動關左,請問係咩原因???有無人知道?
你咁無品呀水嚟你咩,有病請去看醫生。

引用:
原帖由 leungmanman 於 2019-9-22 04:29 PM 發表

本來我係唔識先至問,你又偏偏成日走黎串我?你以為我好好脾氣咩????你唔串我我會小7你???你自己檢討下先啦傻仔

引用:
原帖由 leungmanman 於 2019-9-22 04:29 PM 發表

ok,我唔繼續喇!但係你唔好成日走黎串我得唔得?我心裡好難受只要你一串我,我係真係新手可以話白紙一張先至問既姐,如果而家講和得唔得先???你能唔能原諒我?同埋唔好串我好無?我真係唔識至問!你收到就回覆我?

引用:
原帖由 非誠勿入 於 2019-9-22 04:34 PM 發表

本來我係唔識先至問,你又偏偏成日走黎串我?你以為我好好脾氣咩????你唔串我我會小7你???你自己檢討下先啦傻仔
好像無品嗰個是你多啲喎,三九唔識七串你把Q,不如話有人牛燈籠好冇?

引用:
原帖由 leungmanman 於 2019-9-22 04:38 PM 發表

好像無品嗰個是你多啲喎,三九唔識七串你把Q,不如話有人牛燈籠好冇?
你成日話"佢睇得明咩?"咁唔係串我咩?我係唔識你係識咁又點?駛唔駛串人呀?

引用:
原帖由 leungmanman 於 2019-9-22 04:38 PM 發表

總之你串我我就會不斷轟炸你唔同你客氣唔信你咪試下囉

引用:
原帖由 非誠勿入 於 2019-9-22 04:36 PM 發表

ok,我唔繼續喇!但係你唔好成日走黎串我得唔得?我心裡好難受只要你一串我,我係真係新手可以話白紙一張先至問既姐,如果而家講和得唔得先???你能唔能原諒我?同埋唔好串我好無?我真係唔識至問!你收到就回覆我? ...
有時候想Ram好超買Samsung Be的晶片3200以上十分好超,但要睇荷包

引用:

都已經好聲好氣同你講你都仲係要咁就唔好怪我啦

引用:
原帖由 leungmanman 於 2019-9-22 04:41 PM 發表

有時候想Ram好超買Samsung Be的晶片3200以上十分好超,但要睇荷包
好既多謝師兄解答,因為電腦野我係真係唔識先至上黎問

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 leungmanman 於 2019-9-22 04:41 PM 發表

點check自己用緊邊隻品牌既RAM?我懷疑我戰地5今日連續兩次自動關左遊戲可能係因為超上去3400MHZ,但之前試過唔超RAM淨係XMP佢都有時候自己關左遊戲,唔明點解?

有人師兄可以教下我點CHECK自己用緊既係咩品牌RAM????

引用:
原帖由 非誠勿入 於 2019-9-22 04:49 PM 發表
有人師兄可以教下我點CHECK自己用緊既係咩品牌RAM????
AIDA64,CPU-Z都得
PS: 單呢?你個fd幫你砌,冇單俾番你架咩,咪再搵佢整喇,半桶水

彈GAME, 可能係RAM有問題,  用MEMTEST測試下先啦

可能VCCSA同VSSCIO SET得唔夠高

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]