• 瀏覽: 20,722
  • 回覆: 20
  • 追帖: 1
二月續約話送五千幾積分,但登入 The club 官網後,超市現金券顯示「售罄」!但我又唔想換其他禮券,因好多產品唔啱用!

凈係想要換超市現金券,請問係咪可等佢重新上架?定係有限期,逼於要換其他? thx

熱賣及精選
引用:
原帖由 豬肉仔. 於 2021-3-24 04:07 PM 發表

二月續約話送五千幾積分,但登入 The club 官網後,超市現金券顯示「售罄」!但我又唔想換其他禮券,因好多產品唔啱用!

凈係想要換超市現金券,請問係咪可等佢重新上架?定係有限期,逼於要換其他? thx
如你續約, 那應該知The club積分有限期的,因你前一合約期應有積分.
手機 apps "The Club" 可查到, 前兩天 CS 說近來只有PK現金券

引用:
原帖由 wanwh 於 2021-3-24 17:11 發表

如你續約, 那應該知The club積分有限期的,因你前一合約期應有積分.
手機 apps "The Club" 可查到, 前兩天 CS 說近來只有PK現金券
疫情常留在家,最常去超市入貨,但如果冇超市券換,真係好失望!

引用:
原帖由 豬肉仔. 於 2021-3-24 04:07 PM 發表

我啲積分,從來都未見過有超市禮券上架的,見親都係冇貨。
但話時話,續約一般唔會送積分,積分係交電話費等累積,續約一般都係真禮券,續約後收到短訊,自己去任一間門市攞。

「曾經滄海難為水,除卻巫山不是雲....」  「你在我生命中的出現,足夠我回味一生...」

引用:
原帖由 東方紅 於 2021-3-24 19:20 發表

我啲積分,從來都未見過有超市禮券上架的,見親都係冇貨。
但話時話,續約一般唔會送積分,積分係交電話費等累積,續約一般都係真禮券,續約後收到短訊,自己去任一間門市攞。
上一次續約同你講一樣,但今次佢話只送分,可換千二現金券!

引用:
原帖由 豬肉仔. 於 2021-3-24 07:30 PM 發表

上一次續約同你講一樣,但今次佢話只送分,可換千二現金券!
一至憎呢啲嘢,要換就冇,一係換埋啲你唔想要嘅嘢,要幫襯,就要分分鐘加錢。執條襪帶累身家。
話時話,而家啲電訊商似越玩越縮咁,上次續康講歡貧手機,又話送咩電子禮券,成三個月,我都費事去攞。

「曾經滄海難為水,除卻巫山不是雲....」  「你在我生命中的出現,足夠我回味一生...」

引用:
原帖由 東方紅 於 2021-3-24 21:17 發表

一至憎呢啲嘢,要換就冇,一係換埋啲你唔想要嘅嘢,要幫襯,就要分分鐘加錢。執條襪帶累身家。
話時話,而家啲電訊商似越玩越縮咁,上次續康講歡貧手機,又話送咩電子禮券,成三個月,我都費事去攞。
上次續約係簽 30 個月,好快收到平郵信,去指定較大間 PCCW 門市,就即時拎到 $800 惠康現金券。

唔似今次咁麻煩,續約時又冇講清楚,原來將分儲落 The club,今次仲要只能換到百佳現金券,但我屋企附近百佳都執埋,要去較遠先有分店!

最弊感覺似中伏,根本連換百佳現金券都下架,令我好唔滿意!

引用:
原帖由 豬肉仔. 於 2021-3-25 12:19 PM 發表

上次續約係簽 30 個月,好快收到平郵信,去指定較大間 PCCW 門市,就即時拎到 $800 惠康現金券。

唔似今次咁麻煩,續約時又冇講清楚,原來將分儲落 The club,今次仲要只能換到百佳現金券,但我屋企附近百佳都執埋,要去較遠先有分店!

唔係話續約送的分有特別位置去換百住券架咩

引用:
原帖由 suifan 於 2021-3-25 12:23 發表

唔係話續約送的分有特別位置去換百住券架咩
入面有得選擇,但學其他師兄講,長期下架搵笨失,相信要打去 CS 投訴!

引用:
原帖由 豬肉仔. 於 2021-3-25 12:19 PM 發表

電子券,唔明點解會冇貨,呢個十分講唔通,你話實體券派晒畀人換晒都話啫,電子現金券都換晒?有冇搞錯?咁用電子嚟做咩?不如話名額已用完仲好過啦,電子券,係set嘅啫,點會換晒?

呢啲嘢越玩越縮就一定,但唔好搞得咁肉酸,好似係支父佬搞起,連5蚊超市現金券都周不時換晒。

引用:
原帖由 豬肉仔. 於 2021-3-25 12:28 PM 發表

入面有得選擇,但學其他師兄講,長期下架搵笨失,相信要打去 CS 投訴!

我續約時話送3600分換800蚊券, sales話呢D分係係帳戶"所有優惠券"度換, 唔同平時換券個度揀架喎

引用:
原帖由 suifan 於 2021-3-25 23:08 發表

我續約時話送3600分換800蚊券, sales話呢D分係係帳戶"所有優惠券"度換, 唔同平時換券個度揀架喎
唔好意思,唔係好明你意思???

引用:
原帖由 suifan 於 2021-3-25 11:08 PM 發表

係 , 我續約時 1000 職員話四至六星期左右會有 email 通知 , 然後登入 CLUB 用佢俾你既積分兌換超市券

--> 點樣經The Club 換領超巿禮券? (quoquoapp.com)

引用:
原帖由 豬肉仔. 於 2021-3-26 08:56 AM 發表

唔好意思,唔係好明你意思???
睇呢個解釋

http://www.quoquoapp.com/index.p ... pp_news1&id=557

參考

https://m.discuss.com.hk/index.p ... 672998#pid530570852

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]