• 瀏覽: 32,668
  • 回覆: 48
用緊118 100MB 下年頭到期
開我119$..仲話睇得起我先比咁平..外面個個159
問佢有無升級話棟樓無位
叫佢再平仲話無可能

熱賣及精選
引用:
原帖由 賭運哥 於 2020-9-16 08:04 PM 發表

問佢有無升級話棟樓無位
叫佢再平仲話無可能
呢檔野CS唔尊重舊客不特止,價錢亦脫離現實.
市面1000MB平均$80至$120已有交易.

呢間野趕客走仲惡過人,每日打黎減10蚊,已經過左去網上行1000M而家 98蚊月費開心使用中,服務又好,。

Amp: SR71A, Furutech X1, Graham Slee Solo ULD
Player: IPC, Hifiman 901
HP: HD800, HD600, HFI780, ATH- W5000 / A900X Ltd /
      Pro700 gold / ES7 / ES10, Philips X1, FA hope6  
IEM: ES velvet, CE531pro, HP-TWF11R, SA1, Klipsch X10
CM: MG6pro
引用:
原帖由 pcboydaniel 於 2020-9-16 10:13 PM 發表

呢間野趕客走仲惡過人,每日打黎減10蚊,已經過左去網上行1000M而家 98蚊月費開心使用中,服務又好,。
街霸問定上裝搵

引用:
原帖由 賭運哥 於 2020-9-16 08:04 PM 發表

問佢有無升級話棟樓無位
叫佢再平仲話無可能
老和都係咁同我講,問我想唔想續約。我問有冇1000M佢話冇位跟住問呢個價出面都出度,咁唔阻你...... 收左綫

引用:
原帖由 賭運哥 於 2020-9-16 10:32 PM 發表

街霸問定上裝搵
第一次係去 PCCW 門市比 $168 join 1000m x 2, 最近續約變為 1000m x 1 $98, 和 CS 溝通過程是和平順利解決問題的,不用勞氣。

Amp: SR71A, Furutech X1, Graham Slee Solo ULD
HP: HD800, HD600, HFI780, ATH- W5000 / A900X Ltd /
      Pro700 gold / ES7 / ES10, Philips X1, FA hope6  
IEM: ES velvet, CE531pro, HP-TWF11R, SA1, Klipsch X10
引用:
原帖由 pcboydaniel 於 2020-9-16 10:46 PM 發表

第一次係去 PCCW 門市比 $168 join 1000m x 2, 最近續約變為 1000m x 1 $98, 和 CS 溝通過程是和平順利解決問題的,不用勞氣。
X1 x2 係年期?

引用:

問佢有無升級話棟樓無位
叫佢再平仲話無可能
和X都係呀,用左十年,就到期打嚟續約,價錢仲要貴左,我話街站都仲要平過我現在價錢,點解你做唔到呢個價俾我,佢好串同我講,係呀有呢個價但俾新客,舊客得我俾你個價
所以我依家搵緊新公司JOIN PLAN

引用:
原帖由 賭運哥 於 2020-9-17 12:14 PM 發表

X1 x2 係年期?
不, 原本係 1000M 兩條線,因 1000M 無減價空間,須 downgrade 做 1000M 一條線才可以減價。一般PCCW  都用 1000M x  幾代表該計劃係幾多條 1000M, 的demand  多的用家 1000M x 4 也有人用。

引用:
原帖由 小專 於 2020-9-17 12:42 PM 發表

和X都係呀,用左十年,就到期打嚟續約,價錢仲要貴左,我話街站都仲要平過我現在價錢,點解你做唔到呢個價俾我,佢好串同我講,係呀有呢個價但俾新客,舊客得我俾你個價
所以我依家搵緊新公司JOIN PLAN ...
佢地真係要醜到唔要面先講得出口

引用:
原帖由 pcboydaniel 於 2020-9-17 12:50 PM 發表

不, 原本係 1000M 兩條線,因 1000M 無減價空間,須 downgrade 做 1000M 一條線才可以減價。一般PCCW  都用 1000M x  幾代表該計劃係幾多條 1000M, 的demand  多的用家 1000M x 4 也有人用。 ...
唔太明
姐係愈多線愈快?

呢間野何止惡,直頭續約唔駛問過你添!
本身有個plan7月完約,佢班友由5月開始就日日打電話黎,我一個電話都無接過,然後六月諗住開app望下有咩續約plan.... DLLM 見到話我續左份約2年.... 完全無經我同意就自動執行,即刻打上去CS嘈佢取消返,都CLS既

問到105 1000m 要簽三年算唔算平?
另外一直用緊固網電話55$月

引用:
原帖由 skyfine 於 2020-9-17 01:22 PM 發表

呢間野何止惡,直頭續約唔駛問過你添!
本身有個plan7月完約,佢班友由5月開始就日日打電話黎,我一個電話都無接過,然後六月諗住開app望下有咩續約plan.... DLLM 見到話我續左份約2年.... 完全無經我同意就自動執行,即刻打上去CS嘈佢取消返,都CLS既 ...
以前都唔係岩,依加打黎果班又無禮貌,仲要講到個客係乞衣

引用:
原帖由 賭運哥 於 2020-9-17 01:30 PM 發表

以前都唔係岩,依加打黎果班又無禮貌,仲要講到個客係乞衣
呢間野離哂地........

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]