• 瀏覽: 11,093
  • 回覆: 22
份約10/11月先到期,講明左話唔想咁早就續約,同佢講遲d先續,就算轉會,都唔會咁早收我。

點知呢兩個禮拜仲繼續打過來,頻率仲高左
好彩比攔截電話軟件block哂

佢愈打得多,我就愈唔想再續
用左香港寬頻13,14年,一直都係對舊客殘忍

熱賣及精選
引用:
原帖由 Zzlaz 於 2020-7-23 07:03 PM 發表

份約10/11月先到期,講明左話唔想咁早就續約,同佢講遲d先續,就算轉會,都唔會咁早收我。

用左香港寬頻13,14年,一直都係對舊客殘忍 ...
佢地不嬲開天殺價,到你快約滿重無反應續約佢就自動減價叫你續約。
愈來愈想轉公司試下

回覆 引用 TOP

對呀!我8月到期,佢3月已經不停CALL續約,一開價就加價到$287,我就話非常貴啊,經過但4個月電話滋擾,佢只可以原價續約,之後我決定轉PCCW $132 PLAN就SEND CUT FORM比HKBN,佢過幾日就比左$138PLAN我。

回覆 引用 TOP

CHEAP 公司

10月轉PXXW

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Zzlaz 於 2020-7-23 07:03 PM 發表

無錯, 我用咗咁多年, 都係到咁上下轉一次,做舊客無乜好。

回覆 引用 TOP

你就嚟完約都算丫
我岩岩續完約,都幾一個月Call我幾次
話叫我升級500M喎,開我$139蚊
我彩佢有味

回覆 引用 TOP

引用:

我都係啦,佢地講野又系,個價又唔靚

回覆 引用 TOP

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:

我都係一樣情況.12年以上舊客+11月到期.
昨晚先同佢哋發脾四,叫佢哋冇110/月(100M)就唔好再打黎. 跟住會send 埋cut form俾佢哋.

引用:
原帖由 tintin117 於 2020-8-2 04:30 PM 發表

我都係一樣情況.12年以上舊客+11月到期.
昨晚先同佢哋發脾四,叫佢哋冇110/月(100M)就唔好再打黎. 跟住會send 埋cut form俾佢哋.
我SEND 左CUT FROM..98蚊一個月..仲話送個爛9 3M濾水器個垃圾3M濾水器都唔知要來做乜

引用:
原帖由 傻mak 於 2020-8-3 08:42 PM 發表

我SEND 左CUT FROM..98蚊一個月..仲話送個爛9 3M濾水器個垃圾3M濾水器都唔知要來做乜
正常應該有200M

引用:
原帖由 GILL欣桐 於 2020-8-4 09:21 AM 發表

正常應該有200M
師兄咁100mb最平可以98?

同一遭遇.....請問師兄係邊度可以攞到CUT FROM??

回覆 引用 TOP

佢開我199,100m,我唔續,跟住話199有500m,我都唔睬佢,出年一月先到期

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mcpower 於 2020-8-10 02:42 PM 發表

師兄咁100mb最平可以98?
$98 100M
$98 200M
有冇得再平就唔知,我只係知100M同200M係同價
正常都唔會揀100M呱

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]