查看完整版本 : Gin Lee一生從未咪嘴!冇去Robynn婚禮!李幸倪口快快:下次啦

心都涼埋 2019-1-29 09:20 PM

Gin Lee一生從未咪嘴!冇去Robynn婚禮!李幸倪口快快:下次啦

ViuTV旗下男子組合ERROR擔任主持的全新賀年節目《ERROR金豬賀歲暨花姐巡遊》,今天在將軍澳進行拍攝,除花姐外,還有Gin Lee及同門的MIRROR擔任嘉賓。其中抱病在身的Gin Lee表示因患感冒失聲,本來未必能夠出席:「好彩睇完醫生噚晚開返聲,否則都嚟唔到。」她指因為要唱歌,自己不想咪嘴,所以之前也很擔心:「唔想令支持自己嘅人失望,所以每次都會唱Live。」直言一生人都未試過咪嘴的Gin Lee,又對某些韓星的咪嘴表演有何表示?他指:「我諗大家Sell嘅嘢唔同,如果係實力派,觀眾會希望聽到你真材實料咁唱歌,反而係偶像跳唱可能個焦點會放喺跳舞上,老實講我都好少睇韓星演唱會。」

歌手李幸倪(Gin Lee)為ViuTV的男團ERROR的節目擔任嘉賓,她稱原本有點身體不適,是氣管冷親,之前更失聲,因在節目中要演,險些不能出席錄影,因她不想咪咀唱歌。以前上無綫節目可有咪咀唱?她謂:「咁我嗰時都5年前,都係唱Live嘅。」講到同公司的女子組合Robynn & Kendy的Robynn早前在外地出嫁舉行婚禮,問到可有出席?她坦言有獲邀請到澳洲出席婚禮,可惜撞正她新歌錄音所以未能赴會,替她好開心,是在澳洲當地一個酒莊舉行。去酒莊豈不是可盡興狂飲?她笑言:「我唔飲酒嘅,所以冇蝕,係蝕咗個靚景。」[color=#ff0000]可惜冇得去?Gin Lee一時口快說:「下次啦!」但知講錯[/color]即更正謂:「我意思係等佢3月喺香港補擺喜酒時去。(送咩禮物?)都係封個大利是啦,等佢可以鍾意買乜都得。」

問可會羡慕人哋結婚?她謂:「唔會,做嘢行先。」怕唔怕男友唔等得?Gin Lee就搖頭,問她即是不怕還是不理?她說:「唔理又唔怕,呢個階段係做嘢行先,我都想早啲退休。(男友養得起你啦?)唔得咁,唔可以,女仔要獨立啲,有人照顧只係一個Bonus,自己要有經濟能力先得。」

[color=#ff0000]又失言[/color]:smile_39:

Sammi2024 2019-1-30 12:55 PM

[quote]原帖由 [i]心都涼埋[/i] 於 2019-1-29 09:20 PM 發表 [url=https://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=494153627&ptid=28004448][img]https://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
ViuTV旗下男子組合ERROR擔任主持的全新賀年節目《ERROR金豬賀歲暨花姐巡遊》,今天在將軍澳進行拍攝,除花姐外,還有Gin Lee及同門的MIRROR擔任嘉賓。其中抱病在身的Gin Lee表示因患感冒失聲,本來未必能夠出席:「好彩睇完醫生噚晚開返聲,否則都嚟唔到。」她指因為要唱歌,自己不想咪嘴,所以之前也很擔心:「唔想令支持自己嘅人失望,所以每次都會唱Live。」直言一生人都未試過咪嘴的G ... [/quote]叱吒現埸睇過佢唱Live, 勁!
頁: [1]
查看完整版本: Gin Lee一生從未咪嘴!冇去Robynn婚禮!李幸倪口快快:下次啦