查看完整版本 : 醫靈教

墨耀銘 2019-1-22 06:37 PM

醫靈教

[attach]9244181[/attach] . [attach]9244182[/attach]
茅山神功 ~ 醫靈教!

有些人會問, 茅山神功有醫人的嗎?咁全面嘅法, 又點可能無呢!

茅山神功學法修道, 就係以【濟世為懷】為己任!【授籙】時巳經有明確表明 (阴憑&阳憑), 寫得好清楚, 每年要幫助多少人, 做多少有功德的好事, 才能由正品升上➡從品, 再由從品升上➡正品, 也需要好幾年的功德!

由B B 仔出世, 應該是由未有B B之前, 就巳經可以用(追胎)來開始, (安胎)(崔生)(順出)(難出)(轉唔到頭出來)......, 出到/未出到, 也需要處理!以上都有符法幫助!

B B 仔出左世, 病左喎!
發燒/發冷/發炎/咳嗽/痰多/痾嘔肚痛/飲飽食醉/吐血不止/便秘不出/損傷出血/和皮生骨/埋口生肌......等等!以上全部, 用花字或符咒, 即可處理好!

讀書!
做個文昌位+符+咒, 小朋友讀書及以後人生的出路也特別好!奬學金就真係要好好努力啦!

工作 !
出來工作做事, 當然需要和和合合啦, 順便揾個老婆仔內.!咁就可以循環不息啦!

咁~老左啦, 又就來死得!
死之前身體都會有D病啦!
生瘡=腫瘤/心痛/中風/高血壓
/糖尿病/牙痛/頭痛.......等等, 都係有药方及花字可以處理的!能夠用來醫人或醫自己,救到命嘅, 一次巳經值回票價啦!

真係夠鐘瓜得啦!都有後事打齋消幽去處理!(水陸道場)的法事, 我們不搞作的, 交比D行家!代辦!

當然!能夠修煉到 “超生了死” 飛越生死, 離界入(道)就最好啦!

Ps1: 如果學茅山神功, 都未識以上嘅符法咒術!咁就恭喜您啦, 還有好多學習空間啦!好好努力學習啦!

Ps2: 當然都係要大教後, 再領得醫靈教後, 才能學得齊全!

墨耀 壇門
地藏菩薩法宏量, 救苦救難渡亡魂!
頁: [1]
查看完整版本: 醫靈教